Prosim o radu s prehravanim videa, vzdycky kdyz dam nejakej film na fullscreen tak mi pres pulku obrazovky beha cara jak kdyby se to melo sekat ci co. Zkousel jsem vsechny mozny prehravace, dela mi to vsude i ve windows media playeru. Zkousel jsem balicek kodeku all in one, taky k-lite mega kodec pack. I grafarnu jsem aktualizoval ale dela to porad, at je to avi ci dvd. Snazim se sem hodit print screen ale nejak nevim jak to sem vlozit:-(
Mam notebook hp pavilion dv6580ec, AMD turion 64 X2, 15.4"WXGA, 120GB hadr, GeForce 8400M GS, windows vista home premium.
Video
-
- guru
to mcsever
tam ten obrazek nahrajes (upload) a je tam nekolik moznosti jak na nej odkazes - to si pak vyzkousis tady v nahledu, jak to bude vypadat.
najdi si nejakou hostitelskou stranku, treba http://imageshack.us/Snazim se sem hodit print screen ale nejak nevim jak to sem vlozit
tam ten obrazek nahrajes (upload) a je tam nekolik moznosti jak na nej odkazes - to si pak vyzkousis tady v nahledu, jak to bude vypadat.
Co se týče různých codec packů, doporučuju přečíst tento článek
ASUS F3Ka, Arch linux
bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..
bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..
-
- Moderátor
Co se týče codecpacků - je to dobrá volba pro rychlou instalaci a základní funkčnost, ale pokud člověk často kouká na různý exotický formáty videa tak jsou tím jen problémy. Mě se zatím nejlépe osvědčila kombinace KMplayer, který má všechny kodeky už v sobě + purevideo dekodér na x264 a VC1 kvůli vyššímu výkonu.
Asus A6T (Turion X2 1600Mhz@0,9V(800MHz@0775V)), 1GB RAM, nVidia Go7600(450/400(OC:500/420)), Vista Business MSDNAA)
-
- guru
Peca-on-line píše:Co se týče codecpacků - je to dobrá volba pro rychlou instalaci a základní funkčnost, ale pokud člověk často kouká na různý exotický formáty videa tak jsou tím jen problémy. Mě se zatím nejlépe osvědčila kombinace KMplayer, který má všechny kodeky už v sobě + purevideo dekodér na x264 a VC1 kvůli vyššímu výkonu.
Co to je VC1?
-
- Moderátor
Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“