Blue ray a notebooky
-
- občas něco napíše
Blue ray a notebooky
Chtěl bych se zeptat, kdy zhruba budou k dispozici na trhu notebooky s mechanikami, které dovedou přehrát blue ray disk, nebo jestli je možné samostatně takovou mechaniku zakoupit a následně jí do notebooku nainstalovat. Také by mě zajímalo, jestli dovede notebook plně vynahradit dvd přehrávač při poušténí dvd filmů na televizi(jde mi o kvalitu obrazu).[/b]
Samostatne sa kupit nedaju.
V notebooku ano - na nasom trhu tusim nejake ASUSy, naisto viem o HP notasoch 8510 a 8510w, kde je Blu-ray mechanika (rovno vypalovacka) za priplatok ludovych 18-20 tisic Sk (podla predajcu) oproti DVD+-RW mechanike.
Kvalita obrazu na notase nikdy nebude ako na CRTcku alebo na S-IPS/S-PVA LCD ci plazme; ak mas teda nejake lepsie CRTcko, LCDcko ci nebodaj plazmu, tak z notebooku budes sklamany co do kvality obrazu (hoci je signal z blu-ray rovnaky, monitor je robeny starou technologiou TN).
C
V notebooku ano - na nasom trhu tusim nejake ASUSy, naisto viem o HP notasoch 8510 a 8510w, kde je Blu-ray mechanika (rovno vypalovacka) za priplatok ludovych 18-20 tisic Sk (podla predajcu) oproti DVD+-RW mechanike.
Kvalita obrazu na notase nikdy nebude ako na CRTcku alebo na S-IPS/S-PVA LCD ci plazme; ak mas teda nejake lepsie CRTcko, LCDcko ci nebodaj plazmu, tak z notebooku budes sklamany co do kvality obrazu (hoci je signal z blu-ray rovnaky, monitor je robeny starou technologiou TN).
C
-
- občas něco napíše
Podle toho co máš za grafárnu, ale stejně by kvalita výstupu měla bejt v obrovským rozlišení(víc než je základní plazmy), takže bych se toho nebál..ale odezva a spol, to se přiznam nevim jak na tom S-videovej výstup je.. - a hlavně doporučuju co nejkratší kabel, ja měl dvoumetrovej a už se mi ztratili barvy, ale nejspíš to bylo i nějaký další rušení.
Clevo M570U +, C2D T7200 (2,0 GHz), 4GB RAM, WD 500Gb 5400 rpm, GF 7950 GTX(3DMARK06 - 5300+ b), Win 7 Prof.
-
- občas něco napíše