Vadné pixely a ThingPady
Vadné pixely a ThingPady
Dobrý den, chci se zeptat, jak je to s vadnými pixely, no myslím nejen u TP, ale tak celkově u notebooků. Jo a nevíte někdo, od kolika vadných pixelů se dá notebook reklamovat?? Děkuji.
Kvalita notebookových LCD na vadné pixely je vyšší. Osobně mám dva notebooky a ani na jednom není ani jeden.
Co mi bylo zděleno tak je jejich výskyt minimální. Ostatně doporučuji si notebook po koupi prohlédnou a je tady možnost ho bez udání důvodu tuším do 14 dní vrátit.

Celý život bojuji s průměrností. 

Tak já mám bohužel smůlu, dnes mi konečně přišel ThinkPad T61 v 14,1" verzi (1440x900) a má dva vadné pixely (bohužel červený a modrý). Především červený je dosti lehce postřehnutelný, na tmavém pozadí obzvláště. Naštěstí jsou oba pixely nahoře u horního kraje LCD, takže asi nebudu tuto vadu řešit, pže v tomto místě mám systémovou lištu ... mám sice možnost vrácení do 14 dnů, ale další komplikace, risk s dalším kouskem a jiné zdržení mi za to asi nestojí, místo těch bodů je jedno z nejlepších, jaké mohlo být, když už se tedy objevily
hold smůla ... jinak naprostá spokojenost, NB je výborný, i když je to samozřejmě jen první pocit, případně podám posléze info v jiném dredu ... jen trocha zklamání z těch vadných bodů na LCD ...

Tak jsem napsal do Mironetu o zjištěných vadných bodech a zda by bylo možné NB vyměnit za jiný kus. Okamžitě mi vyšli vstříc a objednali jiný kus - v pondělí budu mít nový NB připravený na výměnu kus za kus. Takže služby Mironet mohu jen a jen doporučit, skutečně ukázkový přístup k zákazníkovi, jinde by možná dělali problémy a zbytečně se cukali i přes ochranu zákazníka občanským zákonem ČR.
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“