rys píše:U youtube je to sice R-ko, ale problem s panty maji take Tecka. Neni to otazka vika ale pouze pantu. A ty i u T60 nekdy uz po nekolika mesicich delaji problemy. Pokud vim, tak T4* tento problem nemaji.
Mám T60 a tenhle problém nemám...
Jaké problémy s panty display-e? Zkusili jste někdy zahýbat panelem jiných značek? Třeba HP, Siemens LifeBook, Acer, Asus apod? Jinak kvalita IPS není taky zázračná. Viděl jsem kvalitnější obraz, když nemluvím o pozorovacích úhlech. Ale celkově mají T-serie navrch. Zkuste notebook jiných značek každý den přenášet.rys píše:U youtube je to sice R-ko, ale problem s panty maji take Tecka. Neni to otazka vika ale pouze pantu. A ty i u T60 nekdy uz po nekolika mesicich delaji problemy. Pokud vim, tak T4* tento problem nemaji.
xmarek píše:Jaké problémy s panty display-e? Zkusili jste někdy zahýbat panelem jiných značek? Třeba HP, Siemens LifeBook, Acer, Asus apod? Jinak kvalita IPS není taky zázračná. Viděl jsem kvalitnější obraz, když nemluvím o pozorovacích úhlech. Ale celkově mají T-serie navrch. Zkuste notebook jiných značek každý den přenášet.rys píše:U youtube je to sice R-ko, ale problem s panty maji take Tecka. Neni to otazka vika ale pouze pantu. A ty i u T60 nekdy uz po nekolika mesicich delaji problemy. Pokud vim, tak T4* tento problem nemaji.
A by mě zajímali odkud je tahle informace? Že by Lenovo T60 15" version 2. Všude i v recenzích píšou že víko je ze slitiny magnezia apod. viz http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=2767D2MAC píše:Jo co se tyče T60 series s 15" LCD, presneji celé šasi je z tvrzeného plastu odlehčeného uhlíkovými vlákny
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 21 hostů