Bluetooth sluchátka, cordless myšky
Bluetooth sluchátka, cordless myšky
Ahoj, používáte někdo bluetooth sluchátka? Jaká? Jaké s tim máte zkušenosti. Láká mě si je pořídit, ale neznam žádného jejich uživatele. A popřípadě nevíte jestli by se nerušila (ta sluchátka) s bezdrátovou myškou (u někoho se bezdrátovky rušej s wifi) Díky za příspěvky
Osobní zkušenost nemam, ale má je kámoš a používá je k telefonu a spokojenej. Ale mě by vadila ta cena, sice bezdrát ale dal za ně 2 litry a Kossům se prostě nevyrovnaj.
Nepíšeš co máš za notes, tak předpokládam že ne starej pač podmínkou je Bluetooth 2.0.
A mrkni přes co jede myš, jestli taky přes bluetooth tak by to mohl bejt problem, jestli máš ale myšku na frekvenci jako wifina (3.5 Ghz myslim) tak by se rušit neměly.
Nepíšeš co máš za notes, tak předpokládam že ne starej pač podmínkou je Bluetooth 2.0.
A mrkni přes co jede myš, jestli taky přes bluetooth tak by to mohl bejt problem, jestli máš ale myšku na frekvenci jako wifina (3.5 Ghz myslim) tak by se rušit neměly.
Clevo M570U +, C2D T7200 (2,0 GHz), 4GB RAM, WD 500Gb 5400 rpm, GF 7950 GTX(3DMARK06 - 5300+ b), Win 7 Prof.
kazdy BT modul (podla oficialnej specifikacie BT) musi dokazat pracovat so 7 roznymi zariadeniami naraz, pricom kazdemu priraduje iny kanal=frekvenciu, takze sucasne pouzivanie BT mysi a BT sluchatok nemoze byt problem... co sa tyka obycajnej wireless mysi, tak tu by problem nastat teoreticky mohol, kedze pracuje na rovnakej frekvencii ako BT (~2,4GHz), ale este som nepocul o nikom, co by s tym mal problem
Díky za info
Mám notes s Bluetooth 2.0, cena není problém, ale víc mě mrzí, že by to mohlo zlobit tim používáním myšky, mám Logitech VX Revolution, funguje na frekvenci 2,4GHz, bohužel. nu nejspíš nezbyde než si sluchátka objednat po netu a v případě nějakých problémů s vysílaním, je prostě vrátit v té lhůtě 14 dnů, což mam pocit je ze zákona o el. nakupování. Nemám tyto postupy rád, ale jinou variantu nemám, leda by to už někdo měl ozkoušeno
Jsem to já
To: Lucason
Prosimte Lucasone, nevíš náhodou jakej má typ tech sluchátek, ten tvůj známej? Když je spokojenej, tak že bych věděl jaké...
Jsem to já
Re: To: Lucason
Azazel píše:Prosimte Lucasone, nevíš náhodou jakej má typ tech sluchátek, ten tvůj známej? Když je spokojenej, tak že bych věděl jaké...
Heh, koupil si je v podstatě za prachy který sem mu pučil, ale jakej typ nevim.. se zeptam.
- zpětně k těm 7 frekvencím - nevim jak s bluetooth, ale vim jak tyhle frekvence který "by se neměly rušit" fachaj na wifině - ruší se, vim jak mi tu wifina semtam hexuje pač mam kolem asi dalších 7 - 10 wifi sítí (panelákový sídliště) a vyzkoušel sem už všechny frekvence v seznamu, více méně bez rozdílu, takže myslim že bluetooth taky nebude bez chybičky, určitě když jich jede víc, ztráta rychlosti toku dat tam bude a i když malá, na přenos zvuku může mít malej vliv, ale i ten stačí na zmrvení celýho poslechu.
A nákup po netu - v zákoně je 7 dnů, ale některý eshopy sami dávaj víc. Jinak ja toho taky využívam, proto elektroniku radši než v kamený.
Sem si takhle z CC vybíral LCD. A až ten čtvrtej co mi poslali sem si nechal. Jednou to byl vadnej pixel, podruhý se pomalu překresloval atd, ale prostě bez problému, převedli prachy na učet bo poslali jinej.
Clevo M570U +, C2D T7200 (2,0 GHz), 4GB RAM, WD 500Gb 5400 rpm, GF 7950 GTX(3DMARK06 - 5300+ b), Win 7 Prof.
wifi nemozes porovnavat s BT... wifi ma dosah kludne aj niekolko km, takze ked byvas v meste, tak tam moze byt 20 sieti, a ked vsetky slapu na jednom kanale, tak samozrejme, ze je problem... BT ma vo vacsine pripadov dosah 10m (maximalne 100m), takze pochybujem, ze v okoli bude mat tolko ludi zapaty BT, aby sa to dokazalo rusit (a aj keby mal sused 10 BT modulov, tak ten signal uz bude taky slaby, ze signal z tvojho BT to deformuje len minimalne, a na to uz su opravne algoritmy)... a co sa tyka toho rusenia - neznamena to, ze by to vobec neslo, ono sa iba znizi prenosova rychlost (budu prichadzat chybne pakety, ktore budu ihned zahodene a budu sa musiet poslat znova) - co sa tyka mysi, tak ta potrebuje niekolko desiatok, max. stoviek kbps, ta ti bude slapat aj v tom najzarusenejsom prostredi bez problemov, sluchatka potrebuju urcite vacsi datovy tok, ale ani tu by som problem nevidel, kedze (ako som uz spominal) budu na inom kanale
roman3 píše:wifi nemozes porovnavat s BT... wifi ma dosah kludne aj niekolko km, takze ked byvas v meste, tak tam moze byt 20 sieti, a ked vsetky slapu na jednom kanale, tak samozrejme, ze je problem...
Nemluivm osměrových anténach ale o domácí síti - a muj dosah plus mínus 50m podle toho srkz kolik zdí to jde..
U toho BT nešlo o rušení sousedama, ale o rušení jeho myší.