Aký ratšej
Aký ratšej
notebook s 2GB RAM a s AMD Turion 2.0 GHz - jednojadrový alebo 1GB s AMD Turion 2.0 GHz - dvojjadrový
To sony125:
Nevím, zda je to nová móda, ale každej druhej topic je od Tebe. I když se ptáš snad na všechno a dotazy jsou zcela odlišné, tak je můžeš dát do jednoho příspěvku a ne zakládat stále nové
Jinak je pravda že nyní sice aplikace nevyužívají zcela dvě vlákna,ale už teď je dvoujádro lepší volba(z hlediska výkonu, spotřeby..)
Nevím, zda je to nová móda, ale každej druhej topic je od Tebe. I když se ptáš snad na všechno a dotazy jsou zcela odlišné, tak je můžeš dát do jednoho příspěvku a ne zakládat stále nové
Jinak je pravda že nyní sice aplikace nevyužívají zcela dvě vlákna,ale už teď je dvoujádro lepší volba(z hlediska výkonu, spotřeby..)
Odpoved
Suhlasim s Aresom, najprv si rozmysli na co sa chces spytat a nevyrabaj 10 jednoriadkovych topicov.
Inak asi 90% aplikacii nevyuzije dvojadro, ale aj tak je to celkom dobra investicia do buducnosti. Pomaly sa dvojadro povazuje za standart. A tiez je pravda ze ma vacsiu spotrebu, ale to je jasne, ze zvysenym vykonu sa zvysuje spotreba.
Inak asi 90% aplikacii nevyuzije dvojadro, ale aj tak je to celkom dobra investicia do buducnosti. Pomaly sa dvojadro povazuje za standart. A tiez je pravda ze ma vacsiu spotrebu, ale to je jasne, ze zvysenym vykonu sa zvysuje spotreba.
No RAM sa da potom dokupit... . A to druhe jadro ti dneska prakticky ziadny program nevyuzije(dokonca ani win Vista to myslim nejak extra nevyuziva), ale bral by som ten dvojjadrovy, nie pre to druhe jadro ale kvoli tomu ze je to uz trochu novsia modernejsia architektura. A co sa tyka frekvencie ber ten najlacnejsi, usetris nejaku tu tisicku, ibaze sa potrebujes pred kamosmi vytahovat ze mas o paru bodov viac v PC Marku... Tot moj nazor 

Zpět na „Jaký vybrat notebook“