Acer sucks - 7 reklamací a pořád se rvou

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Intri
občas něco napíše

Acer sucks - 7 reklamací a pořád se rvou

Příspěvekod Intri » 17 zář 2007 21:26

Zdravím.

Dneska jsem dokončil svou půlroční reklamaci jednoho notebooku od Aceru. Reklamací bylo celkem 7, nikde se mi však v reklamačních listech nepodailo najít žádná pozitiva...

Ale protože jde o dlouhý příběh, odkážu vás rovnou na stránku:

http://acersucks.wz.cz/

P.S.: Omlouvám se za množství reklam, ale když už na mě Acer chce vydělávat ( a vydělal ), chci vydělat i já na něm. Tak prosím, nešetřete jedním kliknutím a klikněte na některou z Googlovských reklam.Wink ( Případně můžete dole na stránce něco Googlem vyhledat a pak kliknout na výsledek. ) Díky všem, kdo kliknou, i těm, co stránku navšítíví.

FloydPink
píše často

Příspěvekod FloydPink » 17 zář 2007 21:43

Bohužel můj Acer opravovali 4. za měsíc. A jelikož mi neuznali ani další notebook Acer, tak opravdu souhlasím s tímto názorem. ACER NIKDY VÍCE!

Intri
občas něco napíše

Příspěvekod Intri » 17 zář 2007 21:57

Já jen doufám, že spoustě lidem tento článek poskytne důkazy ( ty reklamační listy ), že to není jen plané tvrzení nebo pokus vymlátit peníze na té reklamě. Jasně, ty peníze samozřejmě taky chci ( proto jsem tam reklamy dával ), ale ruku na srdce - hlavní důvod vzniku té stránky bylo informovat lidi. Nápad s reklamami jsem dostal až poté.

Zpět na „Jaký vybrat notebook“