Ahoj, poradíte mi někdo, kde bych mohl sehnat recovery DVD k modelu acer aspire 3690? Koupil sem tento počítač od jeho minulého majitele, ale ten mi dal notebook bez tohoto DVD, prý jej nedělal. Počítač má "zašvihaný" různými programy a já bych jej chtěl přeformátovat. Jak bylo ale u acerů zvykem, instalační CD (operační systém a acerovské aplykace) na CD nepřikládali.
Děkuju. Martin
ACER 3690 -recovery DVD
Já to nějak nechápu:-)
ještě jsem to tedy nezkoušel, ale kdy mám po zapnutí zmáčknout to alt + F10 hned jak zapnu noťase, nebo po chvilce? A proč musím potom stále "ťukat" to alt + F10. A pokud se tedy budou přeinstalovávat vokna, budou se také zároveň přeinstalovávat acerovské aplykace?
Včera jsem přeinstaloval noťase pomoci právě té jedné acerovské aplykace. Ale ne a ne přijít na to, jestli bych nemohl pomocí nějaké té acerovské aplykace vypálit (vytvořit to recowery DVD).
A ještě jeden dotaz, acer mi po nainstalování rovnou rozdělí disk na dva, tedy mám C a D. Na C jsou aplykace a program files, na D je sice taky něco, ale je to opravdu o malé velikosti dat. Takže, stane se něco, když si po nainstalování smažu data na disku D?
Díky
ještě jsem to tedy nezkoušel, ale kdy mám po zapnutí zmáčknout to alt + F10 hned jak zapnu noťase, nebo po chvilce? A proč musím potom stále "ťukat" to alt + F10. A pokud se tedy budou přeinstalovávat vokna, budou se také zároveň přeinstalovávat acerovské aplykace?
Včera jsem přeinstaloval noťase pomoci právě té jedné acerovské aplykace. Ale ne a ne přijít na to, jestli bych nemohl pomocí nějaké té acerovské aplykace vypálit (vytvořit to recowery DVD).
A ještě jeden dotaz, acer mi po nainstalování rovnou rozdělí disk na dva, tedy mám C a D. Na C jsou aplykace a program files, na D je sice taky něco, ale je to opravdu o malé velikosti dat. Takže, stane se něco, když si po nainstalování smažu data na disku D?
Díky
no disk D muzes naformatovat........jina kto co sis palil na DVD tak to bylo to recpvery ! to se da spustit bud z disku nebo z tech bootovacich cd co si vypalis....... jo aplikace to preinsttaluji......no prakticky to cele C: vymaze jo...........a D: bude tam to stejen co tam je pořád....... jinak to Alt-f10 mackas az se ukaze logo acer........asik pak sekund co zapnes pocitac........
Je nějaká finta, jak pomocí těch acerovských aplykací vypálit to recowery DVD? Mě se to zatím nepodařilo. Podařilo se mi tedy přeinstalovat noťase přímo z dat na HDD. Ale nevím jak si vytvořit recowery DVD pomocí aplykací (nikoliv pomocí alt + F10).
A pokud by se mi podařilo si vytwořit to recowery DVD, budu muset někde zadávat seriové číslo windowsů?
A pokud by se mi podařilo si vytwořit to recowery DVD, budu muset někde zadávat seriové číslo windowsů?
Tak už se mi podařilo vypálit to recovery DVD na DVDčko. Děkuju za rady a názory.
Jinak když jsem psal do ACER servisu, tak mi akorát bylo poraděno, abych si to recovery DVD u nich koupil, stojí 750,- bez DPH a poštovného.
Ale to, že to jde vypálit přes acerovské aplykace jsem se dozvěděl jen tady na fóru. Asi se v aceru řídí heslem že kšeft je kšeft. No neva, DVD se mi s Vaší pomocí vypálit podařilo.
Tak jste mi ušetřili něco přes 1000,- Děkuju.
Martin
Jinak když jsem psal do ACER servisu, tak mi akorát bylo poraděno, abych si to recovery DVD u nich koupil, stojí 750,- bez DPH a poštovného.
Ale to, že to jde vypálit přes acerovské aplykace jsem se dozvěděl jen tady na fóru. Asi se v aceru řídí heslem že kšeft je kšeft. No neva, DVD se mi s Vaší pomocí vypálit podařilo.
Tak jste mi ušetřili něco přes 1000,- Děkuju.
Martin
záloha
Nemáte pls někdo zálohu na dvd ?
Nedaří se mě to obnovit z té partition.
Spustím ALT+F10, naběhne acer erecovery managment.
zadám heslo, systém recovery, restore factory default system,
pak mě to napíše "Device does exist"
pak "Cannot find file: X:\preload.tag
a potom se to restartuje.
Předem díky
Nedaří se mě to obnovit z té partition.
Spustím ALT+F10, naběhne acer erecovery managment.
zadám heslo, systém recovery, restore factory default system,
pak mě to napíše "Device does exist"
pak "Cannot find file: X:\preload.tag
a potom se to restartuje.
Předem díky