Můj Acer Aspire 5520
No tak jsem trochu zapřemýšlel a položil jsem si otázku, co koupit jetej supr PowerBook? Schůzka před koupí s prodávajícím by rozhodně nebyla problémem, vzhledem k tomu, že většina majitelů Apple je z Prahy. Jenže je tu hodně otazníků: stav stroje, a především záruka. Bez záruky to nemá zajisté význam uvažovat o jetém Applu. Vzhledem k šuntsky provedeném zastoupení pro ČR je záruka jen 1 rok a druhý se musí dokoupit. To by musela být hodně velká náhoda...
-uvažuju tak zhlediska jiných zkušeností, když jsem chtěl koupit nový telefon a ten předchozí asi tak rok starý se už začal sypat. Tak jsem to risknul a sehnal jsem smartphone již bez záruky. Klasický mobil jsem nechtěl a smartphone s dotykovkou jsem si vždy přál. 20tisíc za nový mi přišlo extra moc. Ten Smartphone už mám rok a nemohu si jej vynachválit...Jen mám blbej kontakt u pár tlačítek v klávesnici, ovšem vlastní vinou,protože telefon trochu zmokl a navlhnul...
-myslíte si, že by to mělo význam risknout? Měl jsem 3 nové notebooky od ledna doposud a bylo mi to k ničemu, protože stály všechny za...
-uvažuju tak zhlediska jiných zkušeností, když jsem chtěl koupit nový telefon a ten předchozí asi tak rok starý se už začal sypat. Tak jsem to risknul a sehnal jsem smartphone již bez záruky. Klasický mobil jsem nechtěl a smartphone s dotykovkou jsem si vždy přál. 20tisíc za nový mi přišlo extra moc. Ten Smartphone už mám rok a nemohu si jej vynachválit...Jen mám blbej kontakt u pár tlačítek v klávesnici, ovšem vlastní vinou,protože telefon trochu zmokl a navlhnul...
-myslíte si, že by to mělo význam risknout? Měl jsem 3 nové notebooky od ledna doposud a bylo mi to k ničemu, protože stály všechny za...
GEFORCE 8400M 512MB TurboCache
Zdravim, budu kupovat AS5520 Gemstone a má tuto grafiku: GEFORCE 8400M 512MB TurboCache. Rád bych na ni rozjel CS, GTA SA apod. Myslíte si , že mám šanci ? nebo že bych mohl rozjet i něco lepšího? o detaily mi moc nejde na svém stol. PC jsem GTA SA pařil na minimum a byl jsem spokojenej
a vůbec jaká je spokojenost s Gemstone? a co takhle žloutnutí notebooku když no má bílý design ...
a vůbec jaká je spokojenost s Gemstone? a co takhle žloutnutí notebooku když no má bílý design ...
tak to jsem rád za GTA SA. jak jsem tu nakousl s tím žloutnutím notebooku, tak jsem mluvil se servisním střediskem Aceru a s jedním obochodníkem a říkali že by se to stát nemělo, že je to z odolnějších materiálů, takže do noťasku jdu, pokud bude mít někdo zájem, tak e-mail od aceru přepošlu, aby jste mi věřili
mbelas@tiscali.cz tak mi to preposli dik moc........jinak takovej dotaz kde zjistim nejake podrobnejsi info o tom procesoru ktery je v tom aceru 5520 ten procak ja AMD TURION (ATHLON X2) TK53??? je to tedy dvoujádro že? diky za info....jinak by me zajimalo trebas cache jadra atak...........diky
a co to je za typ (přesněji) Aceru? určitě je to dvoujádro . třeba já jdu do tohoto Aceru http://www.100mega.cz/product.jsp?artno=NOTA2981. Docela šikovná hračka za 18tis. Mám dvoujádro označení TL56 a pokud se nemýlím, tak jsem někde četl že označení TL - že by neměl mít procák takovou spotřebu. TK - jsou obyč. procáky. Cache mám 1MB. pokud chceš přesnější tak hledej no
si děláš srandu ne? ty chceš Vistu? tak to jdi do notebooku za 40tis aby ti to notebook zvládl. redaktor jednou napsal, že má 1GB RAMky a ještě mu to nestačí na plynulý běh Vist a načítání v řádech minut. Pokud nejsi pracháč tak si kup noťas bez OS a nainstaluj si tam XP . Oni výrobci jsou trošku mimo. prodávají notebook s 512MB RAM a dají tam Vistu ... docela dost jim to nemyslí !!! zatím Vistu nechci ani vidět ... ale je to na tobě
no tak jasne.......ja mam ten 5102 s 1GB ram a x1300 grafikou a visty teda zvládá excelentne...a to tam mam hafo programu navic teda..........jasne na hry to není, notebook je na kancelarinu ale i tak to šlape krasne to ti povim! ! jinak ty xp to je problem nebot oni vsichni vyrobci delaji biosy na visty,pak ovldace a od xp pomalicku odchazeji ikdyz by nemeli. Jinak acer by mohl pro vsechny new serie udelat funkčni ovladace taky by to nebylo na škodu teda ! aspon by si uzivatel mohl vybrat co chce...zda - li new visty nebo xp !!
hej pohoda..........baterka mi v xp vydrzela 2h a v tech vistach tak 1,45-2h taky..........tak na stejno to vyjde jako acer to ma celkem vychytane.....ja radsi dam vic a mam to i s woknama a vse fungl nainstalovane teda jasne umim wokna nainstalovat to neni problem, a ty programy tak neni problem ale od toho vyrobce to prece jenom líp šlape bych rekl a je to celkove vychytane...... je to muj nazor ale o zkusenostech taky vic své
no na xp serou...............vista je budoucnost a kvuli toho serou na ovldace na xp....... radsi napisou k new acerum ze tento notebook xp nepodporuje apak vydaji pofidernu ovldace na xp kde ja napsano not auhtorized..... tak nevim co je tohle za logiku........taky bych rad xp........ale co nadelam