Som student a chcem si kupit NB, ale aby na nom frcal v pohode WoW, cs 1.6, filmy. Rozhodujem sa pre HP, ASUS a ACER - cital som na tomto fore, ze najlepsie su Hp ale zas su drahe a ich design je vacsinou nic moc.
Mam rozpocet 16 000 kc a chcel by som dat do NB OS - wxp home edition. Pls. poradte mi niekto co najlepsi za tieto peniaze. dik
Prosim poradte mi s vyberom (HP, ASUS, ACER)
zajimal jsem se o radu Pavilion HP a prej je silenej problem tam napohodu rozbehat XPa, HP pocita jiz s pouze s Vistami a XP se zasadne nedoporucujou, ale to me bylo receny k rade 65xx.
Acer - vubec bych neradil.
HP - kvalita, servisni zazemi, pomerne vydareny design, neslysel jsem jedinyho cloveka, kery by to kritizoval, na pytel je cena .. plati se mrte za znacku
HP - kvalita, servisni zazemi, pomerne vydareny design, neslysel jsem jedinyho cloveka, kery by to kritizoval, na pytel je cena .. plati se mrte za znacku
Jyanek píše:zajimal jsem se o radu Pavilion HP a prej je silenej problem tam napohodu rozbehat XPa, HP pocita jiz s pouze s Vistami a XP se zasadne nedoporucujou, ale to me bylo receny k rade 65xx.
no zas az taky problem s tym XPckom neni, je pravda ze som musel pouzit ovladace z podobneho modelu pavilion ale vsetko ide bez problemov, od chipsetu az po web kameru, takze toho by som sa az tak nebal. A ani cenovo sa mi nezdaju byt nejak extra drahsie ako napr.Asusy. Ja som za svoj pred necelymi dvoma mesiacmi dal 28300 SK(konfiguraciu mas dole)
re: ku servisu a vykonu
takze ked by som chcel hp Compaq 6720s tak je to dost velky rozdiel ako HP pavilion??? Ak ano tak aky.[/b]
Zpět na „Jaký vybrat notebook“