O pretaktovani notebooku bych ja osobne ani neuvazoval. Muj drivejsi ASUS nebyl schopen uchladit grafiku na defaultnich frekvencich, takze o nejakem pretaktovani nemohla byt ani rec.
Ta Toshiba byla jedna z prvnich alternativ, na kterou jsem narazil a uvazuju o ni.
Jo nevypadá špatně, ale já preferuji Core 2 Duo, ale + je 250 Gb hdd 5400 rpm a grafika chlupem lepší, ale podobný acer si koupili teď moji 2 kamarádi a mohu říct, že ten design se mi moc nelíbí, ale pro někoho může být pocit opačný. Musím, ale přiznat, že kdyby měl core 2 duo tak bych si na design zvykl, protože by to bylo to nej co se dá dostat za tu cenu.(krom vbi)
Jinak co jsem se díval na zracování, tak nebylo špatné, ale trochu vrzal když se chytl nebo stiskl napravo od touchpad až ke kraji.
Ve 12:50 jsme dostali informaci od VBI, že očekávaná dodávka nedorazila a další kusy budou až v listopadu. Proto jsme z nabídky notebooky úplně odstranili. Moc se omlouváme, ale více s tím, jakožto koncoví prodejci, dělat nemůžeme. Současné objednávky bohužel musíme zrušit, protože je nemůžeme vykrýt. Modely FL90 ani S96S nebudou k dispozici u žádného prodejce.
V případě, že budete chtít pomoci s výběrem jiného notebooku, rád Vám pomohu.
Ještě jednou se omlouvám, a mrzí mě, že Vám ve Vaší věci nemohu vyjít více vstříc.
dovolte prosím, abych Vás touto formou informoval o situaci kolem notebooků VBI.
Dnes odpoledne mi zaměstnanec firmy Kvazar-Micro s.r.o. sdělil, že šasi, do kterých se osazují nakonfigurované komponenty, budou dostupné nejdřívě v průběhu listopadu. Intel zřejmě podcenil zájem o notebooky VBI, jeho smluvní dodavatelé nedostáli svým závazkům a výrazně zredukoval distributorům dodávky.
Veškeré objednávky na notebooky VBI byly stornovány. Vyřizování objednávek na notebooky VBI se pro mne stalo časově velmi náročným a navíc docházelo k častým odkladům termínu dodání. S přihlédnutím k blížící se vánoční sezóně jsem se rozhodl dnešním dnem spolupráci s firmou Kvazar-Micro s.r.o. ukončit.
Vím, že některé termíny se posunuly několikrát a upřímně se omlouvám za způsobené problémy. V případě zájmu o notebook jiného výrobce, příjměte prosím jako omluvu slevu 3% z ceny prodejny na našem webu www.alfacomp.cz a kontaktujte mne prosím. Pokud Váš zájem o konfigurovaný notebook trvá, můžete si stále na www.vbi.cz nakonfigurovat notebook podle svých představ a zvolit jiného prodejce.
dotaz:
chci se zeptet zda dnes dorazily ty šasi Fl90 v.2 a kdy se NB mohu dočkat?
odpověď:ano FL90 V2 nam v omezenem mnozstvi prisla predpokladam ze na Vasi
objednavku se snad dostane, pripadnou informaci Vam jeste potvrdim.