Acer Extensa 5220

Veškerý hardware pro notebooky. CPU, RAM, HDD, CD, DVD, WiFi, Bluetooth, LCD ...
xjacka
občas něco napíše

Acer Extensa 5220

Příspěvekod xjacka » 21 zář 2007 15:16

Dobrý den,
koupil jsem si notebook Acer Extensa 5220. Mám teď dva dotazy:
1) Tento notebook má zabudovaný bluetooth. Někde na netu jsem ale našel že bluetooth neobsahuje. Avšak tento notebook má kontrolku pro jeho zapnutí, vylínač a software. Ať dělám ale co dělá, nepodařilo se mi ho nikdy zapnout (bluetooth). Přitom, když jsem zkusil zapojit externí bluetooth, tak mi s tím softwarem fungoval. Poraďte mi pls. jak ho mám zprovoznit.
2)Druhým problémem je čtečka paměťových karet. V dokumentaci se píše, že tento notebook podporuje karty Memori Stick PRO Duo, ale mě tam ta karta nejde strčit(je moc malá). Nevím čím to je, poraďte mi prosím.
Za vaše odpovědi předem děkuji.

maxxz
guru

Příspěvekod maxxz » 21 zář 2007 15:35

1) nemusí mít zákonitě hardwarově bluetooth když má na sasi kontrolku. To znamená, že některé vyšší verze Extenza co mají stejnou sasi má bluetooth.

2) Čtečky většinou tenhle typ podporují ale nesmí to být malá verze na Memory stick se prodává nebo dodává v balení REDUKCE.
tento účet již není aktivní.

acer extensa 5200

Příspěvekod acer extensa 5200 » 07 říj 2007 19:19

Acer Extensa 5220 opravdu nemá hardwarové bluetooth.A s tou čtečkou má maxxz pravdu použij redukci.možná budeš mít i problém s načtením karty ve windows xp.

Zpět na „Hardware“