webkamera problem
webkamera problem
Zdravim
Mam Acer Aspire 5310 koupil jsem si ho bez systemu ...ten je ted bez problemu naistalovany ale mam problem s WEBKAMEROU jakmile ji naistaluju a chci pc vypnout nevypne se to same s restartem . zkousel jsem ovladace pro xp i pro visty se stejnym vysledkem..kdyz kameru zakazu vse funguje ..
dik za rady jak problem vyresit
Mam Acer Aspire 5310 koupil jsem si ho bez systemu ...ten je ted bez problemu naistalovany ale mam problem s WEBKAMEROU jakmile ji naistaluju a chci pc vypnout nevypne se to same s restartem . zkousel jsem ovladace pro xp i pro visty se stejnym vysledkem..kdyz kameru zakazu vse funguje ..
dik za rady jak problem vyresit
hmm zkus napsat na acer web support oni ti poslou funkční ovladace nebo ftp://ftp.work.acer-euro.com/notebook/aspire_5310/ tady pro vistu a jinak na xp ftp://ftp.work.acer-euro.com/notebook/a ... 5310_5710/ Suyin for XP x86(WHQL).zip tahle by mela jit na xp....... jinak zkousej a pis
presne tak mam tam xp ..visty sem tam nechtel ..ja jim na tu podporu volal a dali mi prave adresu na jejich ftp kde jsou ovladace na 5310 xp ale jak rikas podpora uz asi neni ..ale je divny ze vsechno jde bez problemu a jedine debilni webka to kouse ..jak s vista ovladacema tak s tema na xp .. asi to budu muset delat tak ze kdyz budu chtit webku povolim ji ..pak zase zakazu .. takhle to funguje