Kde sehnat Dell
-
- Moderátor
google "dell" ->první odkaz: http://www1.euro.dell.com/content/defau ... l=cs&s=bsd
Asus A6T (Turion X2 1600Mhz@0,9V(800MHz@0775V)), 1GB RAM, nVidia Go7600(450/400(OC:500/420)), Vista Business MSDNAA)
V tomto pripade to mas velmi jednoduche:
Jedine a len www.dell.cz (Dell je znamy prave svojim priamym sposobom predaja). Nikto iny ich v podstate nepredava.
C.
Jedine a len www.dell.cz (Dell je znamy prave svojim priamym sposobom predaja). Nikto iny ich v podstate nepredava.
C.
Tak mě napadá... Přemýšlím o změně notebooku a DELL mi přijde zajímavý. Je nějaká možnost si DELL osahat? Nechtěl bych něco, co je hezké na obrázku a ve skutečnosti né moc pevné (mám Asus A6K a chtěl bych větší pevnost a odolnost).
Na www.dell.cz si asi ntb do rukou nevezmu
Ota píše:Tak mě napadá... Přemýšlím o změně notebooku a DELL mi přijde zajímavý. Je nějaká možnost si DELL osahat? Nechtěl bych něco, co je hezké na obrázku a ve skutečnosti né moc pevné (mám Asus A6K a chtěl bych větší pevnost a odolnost).
Da, v centrale na Chodove.
Predtim jeste doporucuju si tam zavolat +420 225772888 a sjednat mozna nejlepe schuzku. Ber to tak, ze Dell dela notebooky hlavne pro firmy a ne pro soukrome osoby, tomu odpovida i jejich pristup
odkaz
// nevkladej tak dlouhe odkazy naprimo, ale pres znack, nebo Ti to priste smazu. Leon
odkaz
// nevkladej tak dlouhe odkazy naprimo, ale pres znack, nebo Ti to priste smazu. Leon
kde sehnat dell? :)
Dell muzes sehnat i u me. Par let sem tam delal a ted diky kontaktum v dellu defakto se slevama preprodavam ..Je jasny ze kdyz si vyberes Inspirona za 30tisic tak ti ho o 10 levneji nedam...ale par tisic dolu udelat umim..
a muzem se domluvit.....vsechno je novy a s fakturou
//edit C.: No ads, please.
a muzem se domluvit.....vsechno je novy a s fakturou
//edit C.: No ads, please.