maxxz píše:...přetaktovat notebook může leda tak blbeček...
Jo rozkošné, urcite proti tomu nebudu nic namitat, pri nejhorsim to i v klidu prijmu...
___
Tož ja osobne po koupi noveho NB s novym HW zacnu hned zkouset jak je na tom vykonove. Ma 8600GT me osobne celkem i zklamala a cekal sem od ni vic, o to vic byl problem, kdyz nesla nataktit pres zadny program a musel sem to delat pres BIOS.
Ono se nejedna o tech par snimku ve hre ( jestli je nekomu pri 20 snimkach dalsich +7-10 snimku u pr***, tak prosim ), problem je v tom, ze novejsi hry jako BioShock, MOH A, UT3 nezvladnou hru rozjet i pri strasnych detailech na nativni rozliseni, bud je problem s odezvou pohybu kurzoru nebo neustale pokousavani se pri pohybech.
Pri zakladnich frekvencich mel muj NB teplotu po dlouhem hrani narocnych her okolo 92-94 °C a pri pretaktovani ma okolo 94-96°C coz je pri tak vysokych cislech zanedbatelny rozdil.
Na grafice frekvenci jadra vlastne ani moc nahoru netaham, ono to na vykonu stejne ani poznat nejde, pameti zas poznat jdou, ale ty se muzou pretaktovat jen malo, protoze teplota jde s nima nahoru a pri vyssich taktech zamrznou, takze nejvic na vykonu poznam Shader frekvence, ktere mam teda celkem krvave pretaktovane.
Jsem takovy ten typ, co mu musi hry jet pri nativnim rozlisenim a ostryma texturama bez kousnuti, mno což no, tak me nejak hned neukamenujte...