Stala se mi velmi nemilá věc. Dost nešťastně mi praskl display. Zřejmě ho bude potřeba celý vyměnit. Můžete mi prosím napsat rámcovou cenu takové opravy v servisu? Jsem z Brna. Tuším, že autorizovaný servis je tady u nás. Popřípadě byl by to schopen udělat i neautorizovaný servis?
Díky moc za odpověď, Dann
Výmena displaye LCD v notebooku
je to mozne, ale aspon to maji v miste tveho bydliste, orientacne si myslim ze budou chtit 8k
a za tu cenu se to nevyplati ... novy notes snovou zarukou a lepsimi parametry sezenes okolo 15k, takze bych se na to vykaslal a pokusil se to prodat, nebo to vyuzit jako destop s externim LCD
a za tu cenu se to nevyplati ... novy notes snovou zarukou a lepsimi parametry sezenes okolo 15k, takze bych se na to vykaslal a pokusil se to prodat, nebo to vyuzit jako destop s externim LCD
Samsung 730U
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)
Mam HP Pavillion ZE4400 a asi pred rokem mi taky spadl a rozbil se displ. v cesku za opravu chteli mam dojem cca 12-15000 coz byla v te doba tak cena toho notebooku. Takze mi kamarad privezl z USA v prepoctu za necele 4000 ten stejny displ. A v pohode.. vic jak 5000 do toho vrazet mi prijde nesmysl..
Forget the past, the future is now, the present`s gone..