Koupil jsem NB Acer TM 4101WLMI, údajně 1x 512 DDR2 RAM, Po roce jsem zjistil, když jsem zkoumal pomalost chodu, že je to DDR1, 2x256, podle modelového č. mi na podpoře jednou řekli DDR2, jednou DDR1, takže zas nic nevím. Taky mi řekli, že jsou u této serie problémy s řadiči HDD, že to mám poslat do opravy - záruční. Podruhé mi řekli, že mám přeinstalovat - což už jsem udělal 3x a pak zaplatit za test 1500, pokud to bude SW. Dá se otestovat řadič nějakým SW, abych věděl, jestli je to na záruku? Dík za odpo. Petr
P.S mechanicky je to oproti Asusu hrůza, měký displej, chasis se hřeje docela dost, ach jo.
Acer TravelMate 4100 4101WLMI - Zkušenosti
Nevim jak řada 4101, ale mám 4102 a s tím (kromě mechaniky, která stojí opravdu za prd) problémy nejsou. Nějak závažně se nehřeje a ostatní neduhy jinde popisovaný taky nepozoruju. Šasí je měkčí, ale nesedám si na něj a to občasný přenesení ve slušný brašně taky přežívá vpohodě, teda až na pár škrábanců. Je mu taky už rok a půl.
Já sem byl az dotedka spokojenej moc,ale v neděli sem ho normálně vypnul,v pondělí sem ho nezapínal to byla májka a v úterý že si zapařim,mačknu na čudlik poč. se zapne,ale lcd-tma,větráček se roztočil-pak se zastavil,indikátor HDD bliká-pak přestane a dál nic.tak je (snad už) v servisu,měsíc po záruce .Sem zvědav kolik vypláznu.Nespad mi nic,ani sem se na něj blbě nepodíval.Holt smůla
Ahoj, i ja jsem byl spokojeny se svym 4602WLMi, ale uz je po treti v oprave (prvni pricina byla uplne stejna jako u Tebe - vypl jsem a druhy den jsem ho uz ani nemohl zapnout - vymena LCD, HDD a boardu, napodruhe vymena HDD a sotva mi ho dorucili z opravy, tak sel jenom 10 minut a priznaky chyby byly stejne jeko u druhe chyby, takze opet vymena HDD - uz na potreti => narok na vymenu nebo vraceni penez), takze jsem podal zadost o vyjadreni nefunkcnosti a zadam bud o vraceni penez nebo o vymenu za jiny typ, ktery bych si jako tak stejne tak po obdrzeni penez dostal, takze jsem zvedav, jak to dopadne. Je to jeste nastesti v zaruce - klasicke, ale mam na tom i AcerAdvantage...