Mam taky problem mam vistu tlacitkami na pravo sa mi dalo ovladat media player ale neviem z akeho dovodu nefunguju v prehravaci na dotyk reaguju aj po preinstalovani windowsu chvilu isli ale potom z zase nie. MA tu niekto taky problem ??
Tak pánové. Mám stáhlé ovladace 158.45, ale mam pocit, ze nejsou urceny pro mobilni verzy. Ma nekdo zkusenost s temito ovladaci? Jde mi o to, aby se nezkratila vydrz na baterie. jinak doted jsem mel verzi 101.19 (puvodni z fabriky)
hledam hledam,ale z 13.9. ovladace najit nemuzu...... A jinak nevite nahodou jak u tohoto notebooku odstranit chybu s prechodem do rezimu spanku ( nekdy se stane ze se notebook sekne a pak se musi natvrdo vypnout....uz se tu o tom par lidi bavilo ale nevim zda je nejake reseni...)
A prosim te nevis kde sehnat tu zaplatu? jinak ty ovladace co pises na te strance nejsou,ale stahl sem novejsi 158.45-v inf maji podporu 8600M GT zapsanou tak uvidim
EDIT:uz sem nasel 156.64, sem se sekl,kvuli divnemu pojmenovani stahnuteho souboru a tu zaplatu zkusim pres UPD.