Šasi
Šasi je pevné a stabilní, vůči předchozímu HP celkem vyrovnané.
Povrch je matný, mimo víka displeje, které je lesklé.
A šasi je velmi tiché!!Opravdu velmi tiché i při náročné instalaci...
Touchpad je dobře ovladatelný ikdyž 2 tlačítka po ním jsou plastová.
I přes chybějící západku displeje (drží magnetem) dokáže nabídnout perfektně zavřený stav.
Klávesnice
Zdvih jednotlivých tlačítek je příjemný, tichý a vcelku dobře zpracovaný.No uvidíme po čase.
Rozmístění tlačítek je ale velmi nepraktické-hlavní chybou je změna pořaí levého Ctrl a Fn...
na toto si budete zvykat poměrně dlouho. Na druhou stranu potěší přítomnost tlačítek Wow audio a Wow video.
Displej
Co se týče barevného podání - nelze mu v souvislosti s nastavením graf.karty nic vytknout.
Pozorovací úhly jsou vynikající a odrazy na leštěném povrchu jsou přijatelné.
Na zadní straně je nalepena tmavá CNP nálepka namísto Intel u v.1. A na čelní straně webkamera, která mne svou kvalitou příjemně překvapila, hned v základním nastavení umožňuje zachycovat snímky a s aplikací Smartwatchdog Vás i pobaví.
Čtečka otisků prstů (fingerprint)
Pro někoho další nepotřebná zbytečnost, mne však velmi zaujala, zvlášťe pak při možnosti zapínání PC a zakódování pomocí čtečky některou složku.
Výkon
Samozřejmě výborný!!Mám C2D T7300+120GB 7.200rpm...GF8600GT
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Výdrž
2hod co jsem dělal: jsem instaloval, odinstalovával a 5krát restarovával+kopírování z DVD na disk...čili s výdrží spokojenost
Jediné co jsem nemohl zhodnotit byly reproduktory, jelikož mi nefungovali ale to bylo ovladačema....
Závěr:
SUPER NOTEBOOK!!!
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)