COMPAL FL90
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
Matty píše:Matko píše:NB som si objednal 7.9 a 21.9 som ho dostal. Vsetko ide v pohode az na to ze sa mi na lavej strane trochu prehyba klavesnica ale to nevadi. Inak neviete ci sa ta nalepka da odlepit a zas nalepit (som ju zle nalepil a teraz tam mam vzduchove bubliny ktore neidu von)?
A tos objednával u notebooknamiru ????
protože buď máš protekci nebo se jim tam sesipal systém, ale určitě máš něčí noťas
Mam ho z ASBISu to je velkoobchod a s tou protekciou si niesom isty lebo som to objednaval na firmu ktora z tamat objednava vela veci takze mozno ma nejak zapisali na zaciatok poradovnika aby nestratili dobru povest ale mne sa skor zda ze to je preto lebo v SR nie je az tak vela ludi ktory by si objednavali VBI.
HP Compaq Mini 311, Nvidia ION, Intel Atom N270 1,6Ghz, 2GB RAM, HDD 250GB 7200RPM + Microsoft Wireless Laser Mouse 7000 + Microsoft Windows 7 Home Premium.
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
Tak už jsem se taky zařadil do klubu lidí, kterým volali...beru to i za vyšší cenu, bohužel i tak jde stále o bezkonkurenční nabídku...bylo mi přislíbeno, že příští týden bych ho měl mít, tak uvidíme, jestli tento slib dodrží...
Těším se na něho jak malé děcko, navíc ho už nutně potřebuju kvůli škole...
Ale myslím si, že lidi co to objednávali později než já (3.9.) nebo Matty si stejně ještě asi dost počkají...
to: cumulangma
už tam máš montováno? A měl jsi FL90v1 nebo FL90v2?
Těším se na něho jak malé děcko, navíc ho už nutně potřebuju kvůli škole...
Ale myslím si, že lidi co to objednávali později než já (3.9.) nebo Matty si stejně ještě asi dost počkají...
to: cumulangma
už tam máš montováno? A měl jsi FL90v1 nebo FL90v2?
-
- občas něco napíše
podtaktovanie CPU
Zdravim
Podtaktovaval niekto z Vas CPUcko? ak ako, tak v com?
diky za odpoved
Podtaktovaval niekto z Vas CPUcko? ak ako, tak v com?
diky za odpoved