HP 6710s GB883EA#AKB
-
- Moderátor
-
- Moderátor
-
- Moderátor
No mě to s těma ventilátorama také připadalo divný, ale teď už to nějak neřeším..Je pravda, že každý vnímá hlučnost jinak..Já třeba nikdy jiný NB v ruce nedržela, takže nevím jestli je můj NB v normě či ne. Každopádně po většinu času si činnost větráku vůbec neuvědomím. Jen když se na to zaměřím (jako třeba teď), tak mě to trochu začne štvát..Je to prostě subjektivní..
sirius1983 píše:tak to nevím jak jsi přišel na to, že aero nejede na integrované grafice...
Víš jak? Ze zkušenosti. Mám ve svém notebooku Intel GK (grafický chipset?) a aero má výkon ve Vistě 2,2 což je velmi podprůměrem. Ano, rozchodím to, ale nechci, aby se mi aplikace a win načítal přes minutu :/.
-
- Moderátor
Ovládání hlasitosti
Dobrý den. Přítelkyně si včera koupila přesně tento notebook (GB883EA#AKB), ale doteď jsme nepřišli na to, kde by se dala ovládat hlasitost tlačítky. Některá tlačítka jsou podle návodu "pouze u vybraných modelů", ale tlačítko pro vypnutí zvuky by nad klávesnicí být mělo. Není to řešeno nějakou kombinací kláves Fn + něco? Předem díky za odpovědi.
A sakra
To je docela nedořešený. Takže jediná regulace hlasitosti je ve Windowsech v "ovládání hlasitosti"?
Jde mně třeba o situaci, že si vypnu notebook např. na koleji a pak bych si ho chtěl třeba o přednášne ve škole zapnout a v případě, že bych si chtěl vypnout zvuk bych musel počkat až mně naběhnou Windows a až v nich bych mohl zvuk vypnout-po přehrání melodie při spouštění Windowsů.
To je docela nedořešený. Takže jediná regulace hlasitosti je ve Windowsech v "ovládání hlasitosti"?
Jde mně třeba o situaci, že si vypnu notebook např. na koleji a pak bych si ho chtěl třeba o přednášne ve škole zapnout a v případě, že bych si chtěl vypnout zvuk bych musel počkat až mně naběhnou Windows a až v nich bych mohl zvuk vypnout-po přehrání melodie při spouštění Windowsů.
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“