mno myslim, ze se ta zaplata da najit bud na www MS nabo u nvidie tam taky maji naky odkazy na stazeni zaplat od MS pro jejich graf karty... ale nevim zda tam je...
takhle je nanainstalujes... musis rucne.... spravce zarizeni -> graficka karta-> ovladac->aktualizovat->rucne->vybrat umisteni->z diskety a vyreser zlozku kam si to rozbalil..... tak nejak je ten postup +-
tak uz trikrat slava. ovladace jsou nainstalovany. ted to jdu testnou. Uz sem myslel ze se z toho zblaznim. Po 4 letech na XP si porad nemuzu poradne zvyknout na visty. ted jeste dat do kupy rezim spanku a bude to v klidu. THX Donarovy za jeho rady.
no a nastal problem. Firefox si z niceho nic postavil hlavu a nelze spustit, vzdy vyhodi chybu neco ve smyslu ze musi byt zavren, jelikoz redchozi instalace neprobehla spravne. kdyz dam ale spustit jako spravce tak se spusti v pohode. nepomaha ani restart,ani reinstal.....nestalo se vam to nekomu?
Chtel bych se zeptat pokud koupim ovladani ( treba harmony od logitechu ) pude to rozbehat pres integrovanae IRDA a pokud ano sou k nemu potrebne programy nebo bude potreba naky specialni program ?
nový ucet vytvoren a mozila tam krasne jede.......takze co ted udelat s tim stavajicim aby se mozilka zas vzpamatovala......nekde bude asi vyset neco co mozilu zhazuje...ale kde to najit????
chtel jsem se zeptat, poridil jsem tento stroj, ale nejak mi hlava nebere ze v krabici nebylo zadne CD. tak mam ptazku je to zpravne? nebo tam chybely.
dik jo a jeste nejak me ty visty nesedi, mate nkdo XP nainstalovane?? a co jak tam jedou a kde jste nasly a jsou vubec ovladace?