IBM T60
pepo096, ono je rozdil mezi "kdyby jsem ho mel" a "videl jsem ho a hodinu jsem na nem pracoval"
Ja jsem na nem skoumal a vzhledove se mi to opravdu moc nelibi
Ja jsem na nem skoumal a vzhledove se mi to opravdu moc nelibi
IBM ThinkPad T60p: Intel Core Duo 2GHz, 2GB RAM, HDD 100GB 7200rpm , 14.1" 1400x1050 LCD, 128MB ATI FireGL V5025, CD-RW/DVD+-RW, Intel 802.11abg wireless, Bluetooth, Modem, IrDA, 1Gb Ethernet, UltraNav, Secure chip, 6c Li-Ion batt, WinXP Pro...
Jinak ted mam moznost koupit za levno IBM T60 stejnou konfiguraci jak mam v podpisu akorat navic 15" IPS display, vse nove se zarukou.
Co si o tom myslite, jde mi hlavne o odolnost a mobilitu, 15" prece jen neni 14". A 15" verze jsou cele z tvrzeneho plastu vystuzeneho uhlikovymi vlakny tzv uz zadne magnesiove viko displaye, tim si myslim ze bude o neco mene odolnejsi, nevim, taky predpokladam ze bude tezsi, a na stejnou baterii mene vydrzi ( logicky kdyz je display vetsi )
Muzete potvrdit nebo vyvratit muj nazor ? Potrebuji mobilitu a casto prenaset ale hezky display taky neni k zahozeni navic kdyz je to IPS.
Co si o tom myslite, jde mi hlavne o odolnost a mobilitu, 15" prece jen neni 14". A 15" verze jsou cele z tvrzeneho plastu vystuzeneho uhlikovymi vlakny tzv uz zadne magnesiove viko displaye, tim si myslim ze bude o neco mene odolnejsi, nevim, taky predpokladam ze bude tezsi, a na stejnou baterii mene vydrzi ( logicky kdyz je display vetsi )
Muzete potvrdit nebo vyvratit muj nazor ? Potrebuji mobilitu a casto prenaset ale hezky display taky neni k zahozeni navic kdyz je to IPS.
IBM ThinkPad T60p: Intel Core Duo 2GHz, 2GB RAM, HDD 100GB 7200rpm , 14.1" 1400x1050 LCD, 128MB ATI FireGL V5025, CD-RW/DVD+-RW, Intel 802.11abg wireless, Bluetooth, Modem, IrDA, 1Gb Ethernet, UltraNav, Secure chip, 6c Li-Ion batt, WinXP Pro...
kdybych na to mel, koupil bych si 14" i 15" IPS a neresil bych to jenze na to zrovna nemam
Zajimaly by me hlavne postrehy majitelu T60 s 15" jak to vidi...
Zajimaly by me hlavne postrehy majitelu T60 s 15" jak to vidi...
Už mě to začíná iritovat. Jaký tvrzený plast. To není R60!!!! Spodní část je z tvrzeného plastu. Víko je magnesium. Kdybych ten notebook neměl tak se nehádám. Je to normálně pogumované magnesium. Stejne víko jak u 14" T60. Baterie 6 Cell Lithium-Ion. Display je oproti T14 výrazně lepší i když je bohužel také podsvětlován pouze jednou trubicí. Co se týče hmotnosti má 2.6 kg vč. baterie. Kvalita zpracování je stejná jako 14" i ze stejnými neduhy. Výhodou je FlexView LCD.D2MAC píše:A 15" verze jsou cele z tvrzeneho plastu vystuzeneho uhlikovymi vlakny tzv uz zadne magnesiove viko displaye, tim si myslim ze bude o neco mene odolnejsi, nevim, taky predpokladam ze bude tezsi, a na stejnou baterii mene vydrzi ( logicky kdyz je display vetsi )
Jo a ještě pro nevěřící Tomáše zde je odkaz na jeho bráchu.
http://www.notebookcheck.net/Review-Len ... 404.0.html A stačí si přečíst o provedení Case.
Naposledy upravil(a) xmarek dne 29 zář 2007 23:16, celkem upraveno 1 x.
Celý život bojuji s průměrností.
D2MAC píše:15" prece jen neni 14". A 15" verze jsou cele z tvrzeneho plastu vystuzeneho uhlikovymi vlakny tzv uz zadne magnesiove viko displaye, tim si myslim ze bude o neco mene odolnejsi,
smiem sa spytat kde ste k tomu prisli? pravda to nie je. co sa tyka materialu vika displaye tak medzi 14" a 15" T60 nie je ziadny rozdiel.
D2MAC píše:nevim, taky predpokladam ze bude tezsi, a na stejnou baterii mene vydrzi ( logicky kdyz je display vetsi )
logicky bude tazsi kedze je vacsi. rozdiel je tusim cca 0,5 kg. vo vydrzi budu minimalne rozdiely.
xmarek píše:Už mě to začíná iritovat. Jaký tvrzený plast. To není R60!!!! Spodní část je z tvrzeného plastu. Víko je magnesium. Kdybych ten notebook neměl tak se nehádám. Je to normálně pogumované magnesium. Stejne víko jak u 14" T60. Baterie 6 Cell Lithium-Ion. Display je oproti T14 výrazně lepší i když je bohužel také podsvětlován pouze jednou trubicí. Co se týče hmotnosti má 2.6 kg vč. baterie. Kvalita zpracování je stejná jako 14" i ze stejnými neduhy. Výhodou je FlexView LCD.D2MAC píše:A 15" verze jsou cele z tvrzeneho plastu vystuzeneho uhlikovymi vlakny tzv uz zadne magnesiove viko displaye, tim si myslim ze bude o neco mene odolnejsi, nevim, taky predpokladam ze bude tezsi, a na stejnou baterii mene vydrzi ( logicky kdyz je display vetsi )
Jo a ještě pro nevěřící Tomáše zde je odkaz na jeho bráchu.
http://www.notebookcheck.net/Review-Len ... 404.0.html A stačí si přečíst o provedení Case.
Oni to totiz pisou tady na noteboook cz v recenzi na T60 s 15" displayem.
No pokud je to tak, jdu do T60 s IPS
v tom pripade autor nevie o com pise, vsetky Tcka maju kovom vystuzene veko displeja.
recenzia t60 s 15" flexview panelom http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=2767
So how does the T60 excel build-wise? Basically the same as its predecessor T-series notebooks did. The T60 body is a rugged plastic that does not flex. The magnesium reinforced lid won't flex and provides amazing protection for the screen.
recenzia t60 s 15" flexview panelom http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=2767
Tak v tom pripade to ma pan recenzent tady na notebook.cz popsano spatne
cituji:
"Základní popis
Šasi IBM / Lenovo T60 už od prvního pohledu vzbuzuje dojem preciznosti a kvality a marně byste na něm hledali nějakou nesrovnalost. Na dotek Vás možná překvapí svým náznakem kovové chladnosti kryt displeje. Jde o slitinu hořčíku, která spolu s decentními, avšak velmi solidními ocelovými panty dodává celému víku na odolnosti. Dolní strana notebooku je vyrobena ze speciálního plastu, který je vyztužen (a odlehčen) uhlíkovými vlákny. Modely s 15'' displejem jsou z těchto plastů celé."
http://notebook.cz/clanky/recenze-noteb ... nkPad-T60/
Mas pravdu no, aj T60 15" prece jen "kovovy" kryt displaye ma
cituji:
"Základní popis
Šasi IBM / Lenovo T60 už od prvního pohledu vzbuzuje dojem preciznosti a kvality a marně byste na něm hledali nějakou nesrovnalost. Na dotek Vás možná překvapí svým náznakem kovové chladnosti kryt displeje. Jde o slitinu hořčíku, která spolu s decentními, avšak velmi solidními ocelovými panty dodává celému víku na odolnosti. Dolní strana notebooku je vyrobena ze speciálního plastu, který je vyztužen (a odlehčen) uhlíkovými vlákny. Modely s 15'' displejem jsou z těchto plastů celé."
http://notebook.cz/clanky/recenze-noteb ... nkPad-T60/
Mas pravdu no, aj T60 15" prece jen "kovovy" kryt displaye ma
Tak jsem se dozvedel ze T60 s 15" IPS a 9 cell baterii vydrzi stejne jako 14" s 6 cell baterii.
Kukin: 2 uplne stejne notebooky jak mam v popisu, a tim ze muj je 14", jeho je 15" IPS, oba jsou nove a maji nove baterie
T61
Tak ThinkPad Podan, budu si kupovat ThinkPad T61, výkon zvítězil nad logem IBM ( možná ještě budu mít logo IBM, nekupuji si Wide ale klasiku 4:3 SXGA )
re
Jestli si myslíš, že ta nová T61 bude nějak rapidně výkonnější než tvůj současný, a ruku na srdce, skvělý notebook, tak budeš zklamaný.
Já bych se T60 jen tak nezbavoval. Ale je to jen můj názor.
Já bych se T60 jen tak nezbavoval. Ale je to jen můj názor.
IBM/Lenovo ThinkPad R61 C2D T7100 1,8GHz, 4Gb RAM/667MHz, Hitachi 120GB/5400ot., Intel GMA X3100, 14,1 WXGA(matný), WIN 7, 3roky carry-in
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“