Mám problém s připojením televize. Používám klasickej kabel zredukovanej na cinch, ale když ho připojim k televizi a dám ve vlastnostech zobrazení rozšířit plochu i na druhej monitor, tak se nic nestane. Musím použít jiný kabel, nebo kde je problém?
Taky mám problém s grafikou, zkusil sem si nahrát C&C Tiberium Wars, ale asi po deseti minutách hraní se mi hra vypne a vyskočí chybová hláška. Jiné hry jsem nezkoušel, ale tady na fóru jsem četl, že někomu tahle hra s GMA950 běhá v poho, takže nevim kde je problém. Ovladače na grafiku mam ty nejnovější.
Díky za každou radu
Lenovo N100- problém s S-video a grafikou
Lenovo N100- problém s S-video a grafikou
Lenovo 3000 N100 - T2450 @ 2.00Ghz, 1536 MB Ram, 120GB 5400rpm, GMA950, 15,4" WXGA
-
- občas něco napíše
jak jsi s timto natasem spokojenej.........ja ho chci v teto konfiguraci http://lenovo.mironet.cz/lenovo-n100-to ... ...reknete mi svuj nazor....dikec
Ty dve jadra nejsou zas tak dulezity, jako to ze mit v procesoru Celeron M je zabiti mobility... uz hodnekrat se to tu resilo, Celerony se neumeji podtaktovat, takze kdyz jedes na baterii tak jedou na plny vykon... to jednak zere baterku a taky to pekne hreje. Kdyz uz levny notes, tak se Sempronem od AMD, ktery tuto vlastnost ma, vykonove je na tom stejne...
Tak jsem s ním taky zatím celkem spokojenej. Výkonově stačí, akorát čekám až mi dorazí gigová ramka, ptž 512MB je v notebooku málo jak jsem zjistil. Je to sice lenovo, ale nějaký super zpracování od toho nečekej. Hlavně plasty na víku mi přídou dost měkký. Reproduktory hrájí dost potichu, ale to neřeším. Je to dobrý notebook, ale konkurence v téhle ceně na tom bude asi tak stejně, takže nic moc extra nečekej snad neradím pozdě.
Lenovo 3000 N100 - T2450 @ 2.00Ghz, 1536 MB Ram, 120GB 5400rpm, GMA950, 15,4" WXGA
Plastaky, maj malokdy pevny viko... tohle viko se sice prohyba, ale jen lehce... celkove je zpracovani pevnosti dost dobre, oproti ostatnim obycejnym plastakum je to nadprumer. Ale ty repraky, to jo... ty jsou fakt na prd. Jsou hrozne tichy... a kdyz se napr. prehravac videa zesili jeste softwarove, tak umej hrat hlasiteji, ale je to opravdu asi nejbolestivejsi vlastnost tohoto stroje... repraky
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“