Zdravim,
před cca 14 dny jsem si pořídil Acer Aspire 5102ANWLMi (AMD Turion 64 MK38, 1024 MB ram, ATI Mobility Radeon X1300) a mám problém s výdrží baterie. Baterie vydrží přibližně 1,5 hod ( našel sem že by měla vydržet až 2,5 h ale u modelů s integrovanou grafikou-o tomtno modelu sem nic nenalezl) zkoušel jsem jak empowering technology, tak nhc a i když snížím vše na minimum (nebo to nechám defaloutně), tak se vždy ukáže, že vydrží něco kolem 1,5 h a víc nevydrží. Chtěl bych se zeptat, jestli někdo neví v čem by to mohlo být ? popř jak to vyřešit.
Díky za případné rady
Acer Aspire 5102ANWLMi - výdrž baterie
jj 2,5hodky je s integrovanou grafikou... dedikovana grafika totiz ,zere opravdu hodne oproti dedikovane.... nejaky notasy maj dedikovanou a i integrovanou prave kvuli usporu energie ,kdyz neni clovek u site...
ja se svym 5101 acerem vydrzim kdyz ho hodne setrim tak 1 hod a 50min priblizne... s 2.5 hod fakt nepocitej
ja se svym 5101 acerem vydrzim kdyz ho hodne setrim tak 1 hod a 50min priblizne... s 2.5 hod fakt nepocitej

MSI GX600PX -014cz : C2D 7500 (2.6GHz TDE), Nvidia 8600GT 512MB, 2GB ram, 250GB HDD, win XP, 3dmark06 5200+ b. + Thermaltake R150N01 IXOFT Fanless NTB Cooler
Ahoj chlapy..koupil jsem si take tento model...abych se priznal k baterii tak je jak popisujete.kdyz to odpojim ukaze me to pouze 1:20.takze v pohode..
jinak mam takovy dotaz..model byl zakoupeny s LUNUXEM ....a prilozene cd bylo s ovladacemi na winace XP.ted ale jedu na winace VISTA a schanim cd s komplet ovladaci. nemate nekdo tip...sice sem nekde neco postahaval je to pohoda..ale do budoucna by se hodilo..nebyl by nekdo ochotny ho treba preposlat pres skype nebo tak neco???dekuji
jinak mam takovy dotaz..model byl zakoupeny s LUNUXEM ....a prilozene cd bylo s ovladacemi na winace XP.ted ale jedu na winace VISTA a schanim cd s komplet ovladaci. nemate nekdo tip...sice sem nekde neco postahaval je to pohoda..ale do budoucna by se hodilo..nebyl by nekdo ochotny ho treba preposlat pres skype nebo tak neco???dekuji