ASUS F3KA-AP012
Ještě ho nemám.. plánuji si ho koupit, ale pokud neseženu XP ovladače, tak do něj nepůjdu.. Visty nechci.
jabber ---> gnute@jabbim.cz
Tak to jsme na tom stejně.. první notebook. Acer se mi nechce... a tenhle Asus vypadá víc než lákavě. Doufám, že bude fajn i co do kvality. Takže info o displayi, šasi a tichosti/hlučnosti by bylo taky fajn. Jak jsem psal, držím palce a doufám, že bude vše ok, protože bych ho chtěl mít příští týden doma.
F3Ka
Tak v Plzni odkud sem mi ho nabídli ihned k odběru za cca 27 800,- s DPH, bez OS. Takže sem ho objednal na dxt.cz, kde nabídli cenu cca 29 500,- s DPH a OS WinVista B 32-bit. + k němu budu ještě dokupovat 2*2GB pamětí za 4500,- Takže celkem mě vyjde na 34t což si myslím že na plně vybavený notebook vůbec není špatní cena jinak rád bych se zeptal jak je to na tento notebook s ovladačema, jestli jsou součástí balení všechny ovladače, nebo jestli k tomuto notebooku budu muset ovladače hledat na netu a zbrzdí mě to tak o dalších několik dní..
No, já bydlím v Ostravě, nechal jsem si to posílat taktéž z Plzně, bo u nás to není skladem, a vyjde mě to i s dopravou na 26300,-
S ovladačema imho problém nebude, pokud nebudou přímo u toho - a i kdyby byly, na netu budou určitě novější - na ofiko stránkách asusu se proklikáš přímo k tomuhle typu a ovladače tam máš na jednom místě.
S ovladačema imho problém nebude, pokud nebudou přímo u toho - a i kdyby byly, na netu budou určitě novější - na ofiko stránkách asusu se proklikáš přímo k tomuhle typu a ovladače tam máš na jednom místě.