Cauves vsici. Když mi běží notas na baterii a já na něm chvilku nic nedělám tak se zhasne monitor, to by mi vůbec nevadilo, úspora enrgie to beru, kdyby ovšem pak šel zapnout. Vše ostatní funguje, klávesy myš, vše po sluchu poznám že jde(např. hraje mi hudba a já můžu měnit skladby , hlasirost), ale monitor nedokážu zapnout, musím ho uvést do spánku a hned probudit. To samé když sklopím monitor a on se po čase ze spánku vypne. Zapnu ho, on naběhne, ale monitor nic. je vyplej. Musím aplikovat známé uspání. PORAĎTE
P.S. : Zhasíná mi poměrně často! Dnes během hodiny asi 6x při tení textu.
Zhasínání monitoru
-
- guru
To mbelas: Prosítmě nehroť to tak, když nevíš jaká je příčina... jen tím tazatele zbytečně děsíš...
Jakou máš v noťasu grafiku? ATi, a tuším že i nVidia, měla jednu verzi vadných ovladačů, které způsobovali právě tyto problémy. Řešením je tedy nainstalovat jinou, třeba starší, verzi ovladačů grafiky a problém by měl zmizet.
Jakou máš v noťasu grafiku? ATi, a tuším že i nVidia, měla jednu verzi vadných ovladačů, které způsobovali právě tyto problémy. Řešením je tedy nainstalovat jinou, třeba starší, verzi ovladačů grafiky a problém by měl zmizet.
IBM Lenovo ThinkPad R60 - UL1HRCF
C2D 1.83GHz, ATi X1400, DDR2 2x1GB/667MHz, 120GB/5400ot, matný SXGA+ (1400x1050), WinXP Pro (downgrade z Visty)
C2D 1.83GHz, ATi X1400, DDR2 2x1GB/667MHz, 120GB/5400ot, matný SXGA+ (1400x1050), WinXP Pro (downgrade z Visty)
-
- občas něco napíše
zhasínanie monitoru
Mne to začalo robiť aj keď nejdem na baterky...mám extenssu 7620 plnú anomálií. Niekedy ide aj tíždeň v pohode a niekedy zhasne LCD aj 5x denne.