problemy jsou zanedbatelne proti tomu jakej je ten notebook
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
instalece woken: nejsem moc zdatnej v pocitaci tak jsem to delal dost kostrbate, stydim se to sem psat ale co- chtel jsem visty ultimate ale nenaslo to instalacku v mechanice a furty to otviralo freeDOS, tak jsem jen zkusil starou s win2000 a tu to naslo, takze ano instaloval jsem je
taky se mi nezdarilo timto zpusobem pri instalaci rozdelit disk na vice svazku, ale nasel jsem Acronis.Disk.Director.Suite.v10.0.2160 super program co to zmakne po instalaci a funguje i pro visty
drivers: tak tady jsem pouzival jen ty z prilozeneho CD a vsechno v pohode, teda tak me napada ze jsem nezkontroloval panel na grafiku, ale snad se to instlo kdyz to nenapsalo zadnej problem
provedeni: cerna leskla vypada luxusne ale trochu blbe v tom vypada ta klavesnice, matna a nahustene klavesy a FN na mistu CTRL !!! a je na tom videt kazdy otisk prstu, ale uz jsem to potunil samolepkama tak tam nemam tolik na osmatani
displej: rozliseni nema chybu, lestenej uz mi neva je to nadherne ostry, jen jak tu nekdo resil pri cerne obrazovce mam taky prosvetlene okraje pod urcitym uhlem (patrne pri startu, ale ten je za 20sek. tak neva
resume: za ty prachy slusnej stroj
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)