Pls poradte při výběru...
HP=znacka nekvality, maji dobre tiskarny atak ale NB ne
na Sony dobre nemam a Dell,TP se mi nelibi nemaji ty spravne kombinace, dobre grafiky jsou az ve vyssi cenove kategorii
vcem je Satellite blby, presneji 1m8, klidne nadavej
jo me ted napadlo ze sem nevidel nikoho kdo ma Toshibu a to vidim kazdy den cca 10-15 novych NBku, ZAJIMAVE
na Sony dobre nemam a Dell,TP se mi nelibi nemaji ty spravne kombinace, dobre grafiky jsou az ve vyssi cenove kategorii
vcem je Satellite blby, presneji 1m8, klidne nadavej
jo me ted napadlo ze sem nevidel nikoho kdo ma Toshibu a to vidim kazdy den cca 10-15 novych NBku, ZAJIMAVE
Na kvalitě HPček se teda dohadovat nebudem, to má každej vlastní názor, prosím...
Taky jsem rozvažoval co koupit, a Satellite byl moje první volba a myslel jsem si i jasná volba... Ale nakonec jsem přece jen od toho ustoupil. Určitě to je dobrá volba, teď jsou cenama hodně dole... to je bezkonkurenční.
Mě se na tom, ale nelíbí šasi, kvalita zpracování, je to takovej pseudo-elegantní plasťák, a hlavně výdrž baterky. Značkou si jistej nejsem, ale rozbít se ti může všechno, to je všude...
Prostě teď jsem hodně přehodnotil věci který bych tam chtěl a který ne.
Taky jsem rozvažoval co koupit, a Satellite byl moje první volba a myslel jsem si i jasná volba... Ale nakonec jsem přece jen od toho ustoupil. Určitě to je dobrá volba, teď jsou cenama hodně dole... to je bezkonkurenční.
Mě se na tom, ale nelíbí šasi, kvalita zpracování, je to takovej pseudo-elegantní plasťák, a hlavně výdrž baterky. Značkou si jistej nejsem, ale rozbít se ti může všechno, to je všude...
Prostě teď jsem hodně přehodnotil věci který bych tam chtěl a který ne.
V tomhle si jistej nejsem, četl jsem někde že na vysoký výkon(od Visty) při normální práci a staženým jasu displeje to dá 1hod15min. Cože nevim teda. Ale je fakt že na poznámky tři hodiny snad dáš. Co s grafikou nevim, ale sežere si tý baterky hodně.
Řeknu ti to takhle, já bych do toho nešel...nebo ještě lépe, nekupoval bych dedikovanou, taky sem si říkal jak na tom budu hrát a musim uznat že X3100 by mi taky stačila...
Řeknu ti to takhle, já bych do toho nešel...nebo ještě lépe, nekupoval bych dedikovanou, taky sem si říkal jak na tom budu hrát a musim uznat že X3100 by mi taky stačila...
tak co vlastne chces?Dell,TP se mi nelibi nemaji ty spravne kombinace, dobre grafiky jsou az ve vyssi cenove kategorii

to uz je stret zajmu, ja chci multimedialni hracku!!! ale to neznamena ze jsem decko
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=49062
tenhle asus je protikonkurence
do sdilene grafiky bych nesel
grafiku urcite vyuziju ale ta ati je az moc dobra )))
stejne to je jedno jestli NB vydrzi 3 nebo 4h, zasuvka musi byt pobliz tak itak
ps bylo by zajimave tema "kvalitni/nekvalitni HP"
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=49062
do sdilene grafiky bych nesel
grafiku urcite vyuziju ale ta ati je az moc dobra )))
stejne to je jedno jestli NB vydrzi 3 nebo 4h, zasuvka musi byt pobliz tak itak
ps bylo by zajimave tema "kvalitni/nekvalitni HP"
fr88styl8 píše:http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=49062
Tenhle Asus by mi měl přijít v pondělí, takže nějaké reference kdyžtak dodám..
Zpět na „Jaký vybrat notebook“