Servis ASUS - rychlost blesku
Servis ASUS - rychlost blesku
Ahoj, před třemi týdny jsem si tu stěžoval, že mi odešel displej u úplně nového notobooku ASUS V6J a že jsem ho musel reklamovat. Situace po třech týdnech a 3 dnech? Stále nic, notebook nemám a nemám a nemám. Vždyť zákonem daná lhůta je měsíc, tak jaký spěch. Přátelé, toto jsou praktické zkušenosti z touto značkou - po týdnu používání odešel displey, po třech týdnech nemám notebook stále opraven. Tedy, pokud se zde budete ptát a pátrat, zda koupit notebook asus, tak tady máte odpověď člověka, který si ho koupil - NE, NE, NE, NE, NE.
Docela me udivuje, ze se ptas ty servisuje to sil.cz v Ostrave. Maji nejakou pobocku i v Praze, ale nevim jestli tam ty Asusy opravujou.
Ale fakt me udivuje ze to trva tak dlouho... Obzvlast notebooky tyhle tridy by mely byt vyrizovany co nejrychleji. Jednak slouzi asi pracovne a tak kazdeho nastve kdyz na to musi dele cekat a jednak tahle vec stoji nemaly peniz. No, ja bych si business notebook asi koupil jedine se zarukou opravy max. do 2 dni a nejlip on-site. U toho soukromeho to nastesti prece jen nejak preziju
Ale fakt me udivuje ze to trva tak dlouho... Obzvlast notebooky tyhle tridy by mely byt vyrizovany co nejrychleji. Jednak slouzi asi pracovne a tak kazdeho nastve kdyz na to musi dele cekat a jednak tahle vec stoji nemaly peniz. No, ja bych si business notebook asi koupil jedine se zarukou opravy max. do 2 dni a nejlip on-site. U toho soukromeho to nastesti prece jen nejak preziju
servis asus
//edit C:
Este jedna reklama David a dostanes ban.
Este jedna reklama David a dostanes ban.
Spokojenost
Ahoj.mam notebook asus n61v odesel mi hdd tak jsem to reklamoval na jejich strankach jsem si vyplnil reklamasni formular a zvolil jsem si kdyz si pro notebook maji prijed a opravdu vybrany den si proto prijely.se servisem jsem spokojenej notebook si odvezly v pondeli a v patek jsem ho mel doma,tak ze vrele doporucuji.Jo a servis maji na Moravě.
Intel core 2 Duo E8400 3,0Ghz,Geforce 9600GT 512mb ddr3,4gb ram 1333Mhz