charlie312 píše:Jo dik za odpoved, uz jsem to vykutil....
Ale ten jeden notes se porad nechce rozhybat: Hodim tam Xp, nacita se to a pak misto nabidky "Instalovat" "Opravit" atd to jen hodi hlasku:
"Byly zjisteny potize a system Windows byl ukoncen aby nedoslo k poskozeni pocitace.
Pokud je to poprve, co vidite obrazovku s chybou, restartujte pocitac. Pokud se obrazovka objevi znovu, pokracujte temito kroky:
Zkontrolujte, zda v systemu nejsou viry, odeberte vsechny nove nainstalovane jednotky a radice pevnych disku. Zkontrolujte, zda je pevny disk spravne konfigurovan a zakoncen.
Pomoci programu CHKDSK /F zkontrolujte poskozeni pevneho disku a pote restartujte pocitac"
Nevi tady nejaky IT machr co s tim?? Dik moc za odpovedi...
Zkousel si třeba v biosu přehodit pořadí bootování, jestli ne tak dej první bootování z mechaniky, potom by ti to mělo načíst CD s Win XP v pohodě, pak pokračuj normální instalací od začátku...jestli ani to ne tak si musis u nekoho nechat naformatovat disk
No a jak se da sformatovat disk kdyz je to jen prazdny NTB? Dik za odpoved...
No prave tim ze das znova instalovat systemy a musis mit zaply to bootováni z CD a jestli ti to ani nadale se nedaří tak vyzkousel jinou instalacku WinXP
skejpa píše:ja pouzivam - zadnej kdyz webkameruju po icq tak to funguje, nic vic sem zatim nepotreboval. ale muzes sem hodit nejakej link na program ktery umi treba fotit...
fotit umí i standardní aplikace v Tento počítačUSB Video zařízení a to docela obstojně...
a to mas ale asi XP ne ? protoze ve vistach tam nic nevidim...
Tak to budeš mít asi ten stejný problém co jsem měl já. I když jsem měl AHCI zaplý, nebo vyplý, stejně winy XP nešly nainstalovat a vždycky to hodilo modrou smrt. Bylo to tím, že jsem měl nějakou divnou instalačku XP (sice jsem zkoušel dvě, ale vždy chyba). Pak jsem vyzkoušel u jednoho kámoše jeho XP a to už se normálně rozjelo.
PS: Jinak na stolník komplu i na noťasu předtím jsem z toho mého XP vždycky instaloval, tak nechápu, jakto že v tom byl ten problém. Žeby to bylo nějaké starší vydání těch XP? (s méně ovladači?)..nvm
No ja myslim ze tim to nebude-mam tady na stole 2 stejny ntb, oba jsem mel za ukol nastartovat, ale jeden nejde a druhy jo....mam tady 2 instalacky win xp a zkousel jsem obe i prehozeni bootovani a vzdycky to udela to same...(
Tak vzhledem k stoupajícím cenám tohoto šasí i verze 2 jsem se rozhodl najít si alternativu za tento notebook, pokud nějaká je a notebook si koupit v nejbližších nech. Nakonec sem si z hlediska ceny vybral Asus F3Ka, který sem koupil s win vista business 32-bit za 29 500,- + k němu si ještě dokoupím ram. Celkově mě tedy solidně vybavený notebook na platformě AMD s 4GB ram vyjde na velice sympatických 34 000 včetně dph a OS. Což je v porovnání se srovnatelně vybaveným FL90v2 za 42t a FL90v1 za 39t přeci jen trochu rozdíl. Podle mě se zde krapet přestala vytrácet cenová výhodnost na které byly notebooky od VBI postaveny. Co vy na to...?
da se nekde nastavit touchpad?? chtel bych, aby mi levy tlacitko fungovalo jen na tom levym tlacitku a ne poklepanim na tu snimanou plochu..porad kvuli tomu delam nechteny kliky
Pro instalaci na FL90 je nutne mit instalacku XP uz s integrovanym SP2. Nejdriv jsem to zkousel se starymi XP....pokazde modra smrt. Zavolal jsem na VBI,tam mi poradili.S XPSP2 vse klaplo krasne bez jedineho problemu.
Lidi nevíte někdo jak se dá nastavit aby se mi ukazovalo (pomoci nejakeho jednoducheho grafickeho symbolu) nastaveni jasu a zvuku (staci jen kdyz to menim) - tlacitka funguji ale ja nikdy nevim v kolika % moznosti jeste jsem...
HP Compaq Mini 311, Nvidia ION, Intel Atom N270 1,6Ghz, 2GB RAM, HDD 250GB 7200RPM + Microsoft Wireless Laser Mouse 7000 + Microsoft Windows 7 Home Premium.
cumulangma píše:da se nekde nastavit touchpad?? chtel bych, aby mi levy tlacitko fungovalo jen na tom levym tlacitku a ne poklepanim na tu snimanou plochu..porad kvuli tomu delam nechteny kliky
touchpad se da nastavit pomoci programu co by si mel mit u hodin. ma ikonku touchpadu a jmenuje se nejak KTP neco... tam se da vse nastavit..
diky..tak uz jsem to nasel a nastavil si to podle svych predstav..jeste jeden dotaz, daji se nejak nastavit ty klavesy F1-F12??? Ty hotkey mi na nich nejak zlobi..