Integrované čipy... dá se na nich hrát ?
-
- občas něco napíše
Integrované čipy... dá se na nich hrát ?
HP 530
Mno tak sem si upgradnul na svem notasu ramky a mam ted celkem 1,5 Gb a uplně v poho mi na tom facha microsoft flight simulator 10. Sice některe hry grafika na tomhle notasu nedá kvuli tomu že nema podporu vertex shaderu ale dalši hrou ktera na něm jede celkem v poho je i Stalker. To jen tak pro lidi kteři by si tento notas chtěji koupit:D mno stejně nejvic hraju mafii:D
//Krevety: renamed...
Mno tak sem si upgradnul na svem notasu ramky a mam ted celkem 1,5 Gb a uplně v poho mi na tom facha microsoft flight simulator 10. Sice některe hry grafika na tomhle notasu nedá kvuli tomu že nema podporu vertex shaderu ale dalši hrou ktera na něm jede celkem v poho je i Stalker. To jen tak pro lidi kteři by si tento notas chtěji koupit:D mno stejně nejvic hraju mafii:D
//Krevety: renamed...
moment moment...myslíš toto HP??
http://www.alza.cz/notebook-hp-530-d78909.htm
že ti na tom ide tomb radier,gta atď??
nechce sa mi veriť že na takej grafike ide dobre tomb raider anniversary
http://www.alza.cz/notebook-hp-530-d78909.htm
že ti na tom ide tomb radier,gta atď??
nechce sa mi veriť že na takej grafike ide dobre tomb raider anniversary
Re: HP 530
rammsteinek píše: dalši hrou ktera na něm jede celkem v poho je i Stalker
V tom pripade nevim, na co mi je Go 7600, ktera se pri STALKERovi dost poti. Ale jako vtip dobry.Posledni dobou se objevuje cim dal vic vtipalku. Nekdo mi dokonce tvrdil, ze na X3100 hral Bioshock ... A jeste v nativnim rozliseni . Ale aspon se clovek pobavi.
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
Tak tomuhle sem taky neveril dokud sem to ted nezkusil na svym notesu a ono se to fakt hrat da, ale kdyz se vsechny detaily vohuli dolu... jinak ale na nativni rozliseni (1280x800) a slo to hrat, prisaham ze jo... docela me to prekvapilo hlavne tam asi vadi ta viditelnost do dalky, tu sem stahl dolu a slo to v pohode... porad ne sice uplne stopro plynule ale urcite hratelne... akorat pak ta grafika, 100m od vas vidite misto krajiny, krajinu ale rozmazlou jak kdybyste si rozsedli svoje 5dioptricky bryle jinak ale v tom 100m rozsahu je ta grafika v poho... akorat sem tam obcas zahlidl par texturovych chybicek, ale jen dvakrat... zkousel sem jen zacatek
nekdy pres tyden klidne natocim ingame video, muze nekdo doporucit dobry programek na to nataceni?
nekdy pres tyden klidne natocim ingame video, muze nekdo doporucit dobry programek na to nataceni?