Čtečka paměťových karet v NTB Acer Extensa 5200
Čtečka paměťových karet v NTB Acer Extensa 5200
Zdravím.Mám dotat ohledně integrované čtečky paměťových karet ve výše uvedeném ntb. Zkoušel jsem do čtečky vložit kartu ze SonyEricssonu P910i (MemoryStick Pro) velikosti 64MB, ale karta se mi nezobrazila v Windows. Nainstaloval jsem si i nové ovladače čtečky, a stále nic. Možná tak jen tu kartu špatně strkám, nevím. Má nějaký majitel stejného nebo podobného ntb zkušenosti s touto čtečkou karet a jak se vlastně používá. Dost by mi to pomohlo a byl bych vám moc vděčný. Moc děkuji za rady.
Re: Čtečka paměťových karet v NTB Acer Extensa 5200
Fantomas píše:Zdravím.Mám dotat ohledně integrované čtečky paměťových karet ve výše uvedeném ntb. Zkoušel jsem do čtečky vložit kartu ze SonyEricssonu P910i (MemoryStick Pro) velikosti 64MB, ale karta se mi nezobrazila v Windows. Nainstaloval jsem si i nové ovladače čtečky, a stále nic. Možná tak jen tu kartu špatně strkám, nevím. Má nějaký majitel stejného nebo podobného ntb zkušenosti s touto čtečkou karet a jak se vlastně používá. Dost by mi to pomohlo a byl bych vám moc vděčný. Moc děkuji za rady.
Mám stejný problém s karou Memory Stick Pro Duo 1 GB. Když ji dám do adaptéru Memory Stick a vložím do slotu čtečky karet, nejde mi načíst. Externí čtečkou ji v pohodě otevřu. Karty SD mi v interní čtečce jdou otevřít také, jenom ty MS Pro Duo ne....