MSI GX700
-
- občas něco napíše
vailant13 píše:Nemate nekdo fotku s tim lesklym vnitrkem? Prijde mi to dost neprakticky, musi to byt kolem touchpadu porad "umatlany".
tady je mj milasek http://imageh.hostuju.cz/obrazky/a2f079 ... e417f5.JPG
a dotaz na ty co ho maji, nevim jestli to je kdyz jsem na netu nebo kdyz mam zobrazenou plochu, ale v miste pod touchpadem se pravidelne tak po pul minute oziva zvuk klapani jako kdyz hrabe hardisk ale jen kratce, nevite co tam je? myslim ze to bude neco s netem ci tak
a taky se vam ukazuje vpravo dole ikonka na odebrani hardware O2 Micro?
mno, nevim přesně jaký klapání, ale v podstatě ti to mužou dělat 2 věci - dvd-romka a hdd... takže pokud tam máš třeba dvd a něco na něj šahá, tak to muže bejt
o2micro se na odebrání zobrazuje, ale jenom když tam dáš kartu... což je správně
o2micro se na odebrání zobrazuje, ale jenom když tam dáš kartu... což je správně
Dell XPS 15 - i7 2630Qm, 6GB RAM, nVidia 540GT, 750GB 7200 ot.
Oldies: Dell Studio XPS 1645, Acer Aspire 6935G, MSI GX700PX
-
- občas něco napíše
misak123:
Tak mi dnes prisel mail ze mam objednavku vyrizenou a muzu si prijit pro zbozi tak ze v pondeli se pripojim k tem co na nom muzou neco otestovat jupi Laughing
jo objednaval jsme to u optimy 1.10.
to misak123:
cau ja ho objednaval 4.10 a nic mi neprislo. You Are Very Very Lucky Man!!!!
Ja doufam ze mi do tydne snad prijde.
klapani
To klapani, jak tu popisujete, to mi taky dela v pravidelnych intervalech, asi ten notebook za chvili rozmlatim , klapa to tam, kde je HDD, nejradsi bych to reklamoval, ale nevim co by mi na to rekli, jinak jsem s notasem velmi spokojenej.
-
- občas něco napíše
ještě to klapáníl... mě to dělá když jedu na baterku v power save režimu, bo v něm to dost často ten disk vypíná, hlavně když člověk dělá jednu věc... bo dost dat to má uložený i na robson modulu... takže mrknou na nastaveni a kdyžtak to vypnout
Dell XPS 15 - i7 2630Qm, 6GB RAM, nVidia 540GT, 750GB 7200 ot.
005
Tak je doma konecne win uz nahozene ted valim ovladace tak snad nebude problem byl jsme osobne v optime jsme totiz z olomouce predani v pohode mys i batoch pritomen. myska zatim vypada fakt dobre to jsem necekal batoch jakz takz.
GX700PX005CZ 2.0Ghz 8600GT 512mb 4Gb ram Vista HP 64bit + MDA Compact lV + Canon 450D
prosim kliknete mi na to nic vam to neudela a mne pomuze diky predem
http://s2.darkpirates.cz/c.php?uid=44023
prosim kliknete mi na to nic vam to neudela a mne pomuze diky predem
http://s2.darkpirates.cz/c.php?uid=44023
SSATA
Mohl by sem nekdo dat prosim link primo na SATA Ovladace na win XP. Nainstaloval jsem vsechno mozne i chipset driver primo od intelu a pkazde kdyz zapnu sata native mod tak hned pri nacitani XP vyhodi modrou obrazovku s chybou. Nebo poslete na mail Zdenek.Masak@seznam.cz. Diky moc