Acer AS5520G-502G25Mi vs. Toshiba Satellite A200 1M8
Acer AS5520G-502G25Mi vs. Toshiba Satellite A200 1M8
Váhám mezi těmito dvěma kousky. Poradí někdo? Pro co se rozhodnout a proč? Zkušenosti? Co 3d mark? Máte nějakou alternativu?
trak si toho acera kup a az se ti tam neco domrvi (poruchovost notasu je cca 20%), tak premyslej proc cekas 2-3 tydny nez ti ho v servise opravi...
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
no tak pánové , nemusite ten acer tak ponizovat, ja mam mesic aspire 5520 a jsem nadmiru spokojeny, jinak servis je rychlej, ja mel vse do tydne a to bydlim v opave...a servis je v brne......v pondeli posles a v pondeli ho mas doma. aspon ja to tak mel se starsim aspire 5101 !!co se tyka cena/vykon tak tezko sezenes neco ve stejen kategorii,treba asus ale asus= acer....takze si nevyberes
stesti bych nerekl.............ja mel aspire 1652 a ten se pokazil a odesel a ( problem byl v tom ze nesel rezim spanku) a tak jsem dostal 5101 a s tim jsem zacal experimentovat a ten tak odesel.......deska ale reklamace vse uznano takze fajn........a pak jsem dostal 5102 a ten jsem prodal nebot jsem chtel novejsi......a soucasny majitel toho 5102 co kupoval ode mě si ho nemuze vynachvalit
Ono většinou nějakou značku kritizují ti co mají něco jiného a vůbec nemají osobní zkušenost.
Každá značka má sem tam vadný kus, o HP se raději nebudu zmiňovat, to by mne zde někteří ukamenovali.
Acer prodá nejvíce noteboků, tím pádem má více reklamací, ale ne v procentech vůči prodaným kusům.
Znám lidi co měli problémy s reklamací zvukovky na MSI a nepochodili, prý s tím nejde nic udělat, takže konstrukční vada?
No a taklhle bych mohl vyjmenovávat značky ve svém okolí co měli problémy a taky co mi přošlo rukama...
Každá značka má sem tam vadný kus, o HP se raději nebudu zmiňovat, to by mne zde někteří ukamenovali.
Acer prodá nejvíce noteboků, tím pádem má více reklamací, ale ne v procentech vůči prodaným kusům.
Znám lidi co měli problémy s reklamací zvukovky na MSI a nepochodili, prý s tím nejde nic udělat, takže konstrukční vada?
No a taklhle bych mohl vyjmenovávat značky ve svém okolí co měli problémy a taky co mi přošlo rukama...
Zpět na „Jaký vybrat notebook“