Já mám dicota bac pac mission, ale ten mám na cestu do školy a zpět když jdu pěšky nebo na kole..

, ale jde mi hlavně o to, abych prostě mohla táhnout všechno včetně ntb v jednom a aby se s ntb něco nestalo, dost přemýšlím i o tom povlaku na ntb a že bych ho dávala do nějakého obyč báglu, ale prostě se bojím, že se mi poničí
, ale jde mi hlavně o to, abych prostě mohla táhnout všechno včetně ntb v jednom a aby se s ntb něco nestalo, dost přemýšlím i o tom povlaku na ntb a že bych ho dávala do nějakého obyč báglu, ale prostě se bojím, že se mi poničí  . Příští týden si dojdu omrknout nějaké krámky a uvidíme..
. Příští týden si dojdu omrknout nějaké krámky a uvidíme.. vsechno splnuje dokonale. ma v sobe neuveritelne mista, je vsude polstrovanej, je elegantni a moderni... Jedine co mi na nem vadi je ze je na zadech dost velikej... bohuzel mi to vadi natolik ze uvazuju o jinem, mensim. bohuzel sem zatim nenasel zadnej mensi co by byl tak kvalitni a s takovou upravou jako extreme... testovan na mem FL90 + prislusenstvi a dalsi veci
 vsechno splnuje dokonale. ma v sobe neuveritelne mista, je vsude polstrovanej, je elegantni a moderni... Jedine co mi na nem vadi je ze je na zadech dost velikej... bohuzel mi to vadi natolik ze uvazuju o jinem, mensim. bohuzel sem zatim nenasel zadnej mensi co by byl tak kvalitni a s takovou upravou jako extreme... testovan na mem FL90 + prislusenstvi a dalsi veci  vsechno pojme...
 vsechno pojme... neumim se fotit a zaroven pozovat. ale jestli ho chces tak ti ho prodam.. asi bych si koupil jinej, mensi. ale kamos ma extreme (cernej - btw: chodim na VUT a cernej ma asi 5 lidi co sem zatim videl. muj sedej sem videl jeden
 neumim se fotit a zaroven pozovat. ale jestli ho chces tak ti ho prodam.. asi bych si koupil jinej, mensi. ale kamos ma extreme (cernej - btw: chodim na VUT a cernej ma asi 5 lidi co sem zatim videl. muj sedej sem videl jeden  ) a je s nim maximalne spokojenej... mozna se vyfotim v zrcadle. ale ne driv nez zitra
 ) a je s nim maximalne spokojenej... mozna se vyfotim v zrcadle. ale ne driv nez zitra  ted na to nemam silu
 ted na to nemam silu  
 zajimci o batoh at se mi hlasej na icq :220077025
 zajimci o batoh at se mi hlasej na icq :220077025 

)
)

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 21 hostů