F3Ke - zprovoznil někdo XP ?
F3Ke - zprovoznil někdo XP ?
Mám nový NB Asus F3Ke , vše je pro něj otimalizováno a podporováno na Vistu .
Podařilo se někomu rozchodit na něm XP ?
Nechtěl se mě chytit ovladač na VGA ATI X2300 , ale hlavně jsem nesehnal ovl. pro čipovou sadu AMD M690G .
Ve zprávci byl žlutý otazník a tím pádem nešla i ta grafika .
Jestli se to někomu podařilo komplet zprovoznit , dejte na sebe odkaz , poprosil bych o radu ohledně driverů .
Díky
Podařilo se někomu rozchodit na něm XP ?
Nechtěl se mě chytit ovladač na VGA ATI X2300 , ale hlavně jsem nesehnal ovl. pro čipovou sadu AMD M690G .
Ve zprávci byl žlutý otazník a tím pádem nešla i ta grafika .
Jestli se to někomu podařilo komplet zprovoznit , dejte na sebe odkaz , poprosil bych o radu ohledně driverů .
Díky
Hmm , díval jsem se na ten typ na Asus.cz - ovladače opět pouze na Vista .
Jestli někdo uspěl , rád se poučím , jinak teď bohužel řeším reklamaci .
Fungl nový NB a hned jsem si ho donesl s výrobní vadou
Nefunkční sluchátkový výstup . Soft.problém to není , technik v Asusu říká , že je to bohužel hardw. záležitost - takže servis Ostrava .
No , je mě divný , že to z výroby nikdo před distribucí nekontroluje !
Je to pech .
Nefunkční sluchátkový výstup . Soft.problém to není , technik v Asusu říká , že je to bohužel hardw. záležitost - takže servis Ostrava .
Je to pech .
luke24 píše: Ale ted mam NTB na reklamaci protoze mi hned po zakoupeni a instalaci nefungovala webcamera
Na tu čipovku AMD M690G s Turionem se mě nechytil žádný XP ovladač .
Ve správci byl žlutý otazník u zařízení základní desky a tím pádem to zlobilo při instalaci dalších ovladačů .
Nakonec jsem to vzdal a dal Visty . Vše je OK a časem si asi i zvyknu .
Škoda , XP tam šlo i tak pěkně svižně , Visty jsou línější .
No a ty reklamace na Asus mě docela zaráží , jak je jich spousta hned na nové kusy . Snad toho nebudu litovat , že jsem zvolil ASUS .
Z doslechu , jsou i jiné značky tak poruchové , jako Asus ?
Ja XPcka rozchodil. Sice to stalo trochu vic casu hledani a zkosueni ale vsechny ovladace se nasly. Nachipset, staci stahnou z jakyhokoliv jinyho vyrobku se stejnym chipsetem (tusim ze ja pouzil HP 6715s) a na grafiku pouzit [ ODKAZ ] Par Problemu bylo s bluetooth, to uz nevim jaky ovladace jsem pouzil. Melo by to bejt neco jako Bluetooth stack(hrozne dlouha instalace spousty zarizeni a ve vysledku se to stejnak nehlasi jako kasickej bluetooth). Jeste me napada ze se nejak divne chovala klavesnice (kombinace Fn+ napr. snizeni hlasitosti nefungovalo).
Next píše:Hmm , díval jsem se na ten typ na Asus.cz - ovladače opět pouze na Vista .
Je to pech .
no tak mám ten samej problém s výstupem na sluchátka..když zastrčím konektor tak repra přestanou hrát ale ve sluchátkách je ticho..začínal jsem si myslet že jsem opravdu takovej idiot..a nakonec nejsem
Díky moc za rady..jelikož ten notebook má přítelkyně nemohu to vyzkoušet hned..ale jak se ukáže i s notesem tak to zkusím..ale nějak nechápu jak na to znělka v biosu může mít vliv ?? Fakt to nechápu..já mám F3JR a nemůžu si ho vynachválit..
ASUS F3JR - Intel Core Duo T2450 2GHz L2 cache 2MB FSB 533MHz, Intel 945PM Express, DDR2 2GB 533MHz, ATI Radeon X2300 128MB(891MB), SATA 250GB 7200RPM, DVD±RW
-
Rambo_pruzkumnik
- občas něco napíše
Re: F3Ke - zprovoznil někdo XP ?
Mě se notebook asus F3ke 57 podařil rozchodit bez problémů pod XP i webka chodí normálně