Zdravim, vim,ze toto tema sem moc nepatri,ale potrebuji radu. Koupila jsem ntb a sama ho zkusila i naistalovat.To se teda povedlo,windowsi bezi, ale nevim, jestli jsem neudelal nekde chybu,protoze pri instalaci se tam objevilo pak takove cerne okno a v nem blikal kurzor, tam se asi ma neco napsat,ale kdyz jsem telefonovala a zkousela zjistit co s tim, samo to pak pokracovalo sdal a ted nevim. Ma se tam teda neco psat??? A za druhe pote co jsem se divala na kapacity disku C a D da mi to jen 142 a ma to mit 160. Nevite nekdo proc? Mohla jsem udelat chybu pri instalaci? Nebo to neni mozne a chyba je v Harwaru?
Napiste a poradte nekdo please, tomuhle uz fakt nerozumim.
Problem s instalaci?
Re: Problem s instalaci?
takze cerne okno s kurzorem... pochybuju ze by slo neco pisat.... spis se neco nacitalo... mne se to parkrete stalo kdyz se mi chtelo bootovat z jinyho disku..... ale pokud to pak bezi v poho tak bych to neresil.....
add disk... rozdeleni disku se ti nemuselo povist optimalne, rozdeleni disku se da upravovat pomoci partition manageru (partition magic, paragon disk manager-vysel v CHipu atd.) navic vyrobci disku nerespektuji fakt ze 1GB = 1024MB, ale berou ze 1GB=1000MB , ale windows to maji v poradku takze vznika urcity rozdil (ale ne tak velkej)....
dalsi malickosti ktere jsi neuvedla jsou typ noteboku a verzi windows....
pokud mash winXP tak do start/spustit zadej
compmgmt.msc /s
a mnela by se ti otevrit konzole spravy pc, v sekci uloziste(strom v levem okne) je polozka sprava disku, prez ni se daji mazat a vytvaret partition(ale pozor pri mazani a tvorbe ztratish oproti managerum data!!) a taky je tam okno ve kterem uvidish jak mash disk rozdeleny a kolik na nem je jeste volnyho mista pro partition.....
add disk... rozdeleni disku se ti nemuselo povist optimalne, rozdeleni disku se da upravovat pomoci partition manageru (partition magic, paragon disk manager-vysel v CHipu atd.) navic vyrobci disku nerespektuji fakt ze 1GB = 1024MB, ale berou ze 1GB=1000MB , ale windows to maji v poradku takze vznika urcity rozdil (ale ne tak velkej)....
dalsi malickosti ktere jsi neuvedla jsou typ noteboku a verzi windows....
pokud mash winXP tak do start/spustit zadej
compmgmt.msc /s
a mnela by se ti otevrit konzole spravy pc, v sekci uloziste(strom v levem okne) je polozka sprava disku, prez ni se daji mazat a vytvaret partition(ale pozor pri mazani a tvorbe ztratish oproti managerum data!!) a taky je tam okno ve kterem uvidish jak mash disk rozdeleny a kolik na nem je jeste volnyho mista pro partition.....
Ahoj čenrá obrazovak s kurzorem hned potom co si instalační cd načte ovladače pro daný hw znamená že hledá disk.. pokud nenajde měl by ti říct že nebyly nalezeny žádné disky a že můžeš ukončit instalaci po stisku f3..
Disk je menší pro to co řikal pctvor.. to jen pro ten předchozí přízpěvek..
Jaký typ windows chceš instalovat..? xp v sobě nemají sata ovladače..
Disk je menší pro to co řikal pctvor.. to jen pro ten předchozí přízpěvek..
Jaký typ windows chceš instalovat..? xp v sobě nemají sata ovladače..
xps 1330 at home
Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“