nasty píše:Všechny vás tu zdravím.
Douwngradoval jsem na svém R61 na xp pro, vše už nějak funguje, ale nefunguje mi čtečka na SD karty. když vložím kartu, tak jí chce furt formátovat. MMC a MS fungují bez problémů.
Nesetkal se s tím někdo, když downgradoval?
Dík moc všem.
Tak zdravím opět. problém vyřešen - reinstalace OS. Asi jsem při instalaci něco zvoral...
pepekawa píše:Tak jsem to rozmakal,IBM ThinkPad R61 ovladače na stránkách Lenovo.cz pro podporu win XP je fakt na nic nepracuje to dobře.Wifi se nespustí automaticky v OS pokaždé zapinat ručně v XP,o zvuku ani nemluvě ....tak jsem začal pátrat přímo u výrobce IBM LENOVO..musel jsem si objednat ovladače přímo od nich za 600Kč a to ještě nesmějí dodávat koncovým zákazníkům pouze pro servis.. po dvou dnech jsem zase odinstaloval XP a nahrál zpátky původní vistu Business a Xp se my najednou zdálo zastaralé už jen kvůli tomu že XP nepracuje dobře z Intel Core 2 Duo Processor T7100, 1.83 ,ale jako prostý uživatel to stejně nepoznám.
Nutnost byla dokoupit ram..1GB visti hodně schroupnou
Celkové zpracovaní notebooku je v pohodě,dělá dojem kvalitního produktu.Že svíti klávesnice to ani nevím jdu to zkusit na hajzl hned:-).Jinak notebook pracuje dobře,ale ta podpora od Lenova.cz na XP děz.běz.(ovladače)
Genuine Windows Vista Business
Intel Core 2 Duo Processor T7100, 1.83
15.4" WSXGA+ TFT 1680x1050
2GB
120GB
DVD Multiburner
Modem, Ethernet, Intel WiFi link 4965AGN
1 year customer Carry-In
Nainstaloval jsem všechny drivery z téchto stránek a bez problémů ze strany lenova. Dělal jsem to asi na třikrát, protože jsem pokaždé asi něco zvoral a něco odmítalo spolupúracovat. Ale nyní již jede vše. Všechny ovladače i SW z webu lenova.