Naglfarr píše:Kazdy, kdo se o notasy aspon trochu zajima vi, ze dnes uz Acer neni to, co byval a ostatni znacky kvalitativne s Aspire radou dohnal.
To je pravda, v počtu prodaných kusů a v poměru cená výkon určitě ty ostatní dohnal. V kvalitě má co dohánět. Ty nové řady už se jim taky hezky kazí, znám osobně víc lidí, kteří ho měli v opravě.

Kamárád co si koupil tu jejich novou řadu za 40l říkal, že je to jak sázka do loterie. Za ty prachy se dá už koupit kvalitnější stroj. Jistě ne na hry. Ale osobně tvrdím, že notebook na hry si koupí jen opravdová lama.
Pozn.: A na ty řeči typu, že jej nejvíce kritizují lidé, kteří ho nemají tak to bych se držel při zdi. Já mám takové topení od ACERu doma. Původně stál přes 40 litrů. Já ho koupil za 31. A výsledek po roce 60 stupňů na disku. Podotýkám, že hry nehraji. Oprava-neoprava cirka měsíc. Kdo si jednou prožije takovou zkušenost, tak už si Acer nikdy nekoupí. Jistě pokud uvažuji, že si za 2 roky pořídím novou srandu za 40 litrů a nepotřebuji notebook každý den tak bych to neřešil.
--------------------------------------------------------------------------------------
ACER NEVER MORE....