Mám GX710PX-009CZ a byl jsem s ním velice překvapen. Z hlediska designu se mi líbí luxusní povrchová úprava, lesklá černá, na které je tedy vidět každý otisk prstu. Tělo notebooku je pevné, mělo by mít hořčíko-magneziový rám, panty zatím vypadají pevně, lcd ani klávesnice se dle mého názoru neprohýbají. Na klávesnici se píše dobře, možná chce malinko zvyk na krátký pravý shift a klávesu Fn úplně vlevo. Hůře se promačkávají tlačítka u touchpadu. - já stejně používám myš nebo dvojklik na ploše touchpadu. Dílenské zpracování mi přijde velice slušné.
Baterie při šetrném nastavení CPU na 800Mhz, nevýkoného módu grafiky (v režimu napájení u vist) a ztmavení monitoru vydrží asi těch 2,5 hodiny. Na plný výkon ale baterka ubývá před očima
Repro mají dle mého názoru lepší zvuk než ostatní NB co jsem mohl porovnat, jsou znát, že jsou 4+1. Subwoofer jakýsi náznak hloubek vyluzuje, spíš bych řekl že dokresluje zvuk aby NB jen nepískal z výskových repro. Jinak 4+1 se asi projeví při připojení externích repro.
Větráček při hře fouká, ale není to nijak nesnesitelné hučení. Výkon se musí nějak chladit. Při nízkém výkonu se větráček lehce otáčí. Disk WD je zticha. Benchmark 58-38 MB/s read SiSandra07
Displej je krásně jemný, až jsem z toho byl překvapen, jak je ostrý obraz (1650x1050) ve hrách má možná malinké zpoždění
První co jsem chtěl udělat, otestovat grafický výkon v 3D mark 05,06 ale bohužel pravděpodobně kvůli ovladačům i 3D marku, který nezná tuhle grafiku prostě nenaběhne, občas visty napíšou že ovladač zobrazení nereaguje a prostě 3D mark nepustí.
Co jsem zkoušel hry, tak Test drive unlim. na 1650x1050 plné detaily hratelné (lehce nižší snímkování), Medal of H. Airbone hratelné, Lost planet DX9 hratelné, DX10 už nezvládá.
Rád uvítám zkušenosti s overclockem tohoto NB.