ASUS V1J - zkusenosti, nazory a fotky
-
- občas něco napíše
ASUS V1J - zkusenosti, nazory a fotky
Ahoj. Po delsim premysleni jsem nakonec uviznul na tomhle stroji. Ma sice sve zapory, ale taky ma sve klady. Lecos uz jsem precetl, ale porad je mi to malo. Ano, existuje na nej i recenze, chtel bych se ale spis zeptat uzivatelu, co na nej rikaji. Jestli je chlazeni skutecne tak nesnesitelne, co misto pro usb, pripadne co V1J a realna doba vydani Core2Duo (64bit Merom) verze. Za kazdou reakci budu velmi vdecny. Foto nad zlato. zdar.
HP Pavilion dv6670 (Turion 64 X2 TL-58 1.9 GHz, GeForce 8400M GS)
Tutti frutti, oh Rudy, Wop-bop-a-loom-a-blop-bam-boom
Tutti frutti, oh Rudy, Wop-bop-a-loom-a-blop-bam-boom
zdravim, pred tydnem jsem koupil V1J-AP010. S timto notebookem jsem naprosto spokojen!!
Vypada opravdu pekne, lepsi jsem snad jeste nevidel... a o vykonu se taky neda rici nic jineho nez ze je vyborny (3Dmark05 = 3882bodu). Vybava je taky vyborna... A s tim prehrejvanim...je to blbost, pri hodinovem hrani FEAR jsem mel na CPU 66 a na desce 57 stupnu! Proste parada, vsem doporucuji...petr
Vypada opravdu pekne, lepsi jsem snad jeste nevidel... a o vykonu se taky neda rici nic jineho nez ze je vyborny (3Dmark05 = 3882bodu). Vybava je taky vyborna... A s tim prehrejvanim...je to blbost, pri hodinovem hrani FEAR jsem mel na CPU 66 a na desce 57 stupnu! Proste parada, vsem doporucuji...petr
Asus V1J-AP010, T2300E,SATA 100GB, X1600, 1,5GB RAM
-
- Moderátor