FS Esprimo ???? nebo jinej kousek ???

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
merlinovic
občas něco napíše

FS Esprimo ???? nebo jinej kousek ???

Příspěvekod merlinovic » 14 říj 2007 17:28

začal se mi líbit tento model
http://fujitsusiemens.mironet.cz/fs-esp ... s+dp78859/

ale je to poměrně nová serie aspon myslím ;) a nenašel sem o tom nikde nic moc napsanýho

tak by mě zajimalo jestli mi to můžete doporučit nebo ne
jak kvalitní je displej (počitam že je lesklej tak jak moc se leskne ;) )
šasi vydrž baterky a podobně

nebo cokoliv zajimaviho co by ste mi mohli říct

jinak siemnsi kromě lifebooku moc extra pověst nemají tak jestli mi můžete v dané cenové skupině doporučit něco podobnýho...

chcu to na vejšku takže ho asi ne každej den ale aspon 2x-3x tejdně budu vozit
intel/amd nepreferuju je mi to jedno
disk 120GB+
no co se týká grafiky tak hledám střed mezi výkonem karty a žravostí na baterku
potřeubuju to na zapisky,programovani, sem tam nakou hru a do budoucna možná aji nakou grafiku

dal by se mi libilo vyšší rozlišení ale ty sou bud drahý nebo mají jenom integrovanou kartu ://
cena +- 27 000 (tisicovku vejš bych přežil ale nerad bych to překračoval ;) )

alfah4ns
guru

Příspěvekod alfah4ns » 14 říj 2007 18:54

kde t tam je napsane?

edit:promin...mensi error z moji strany...mel sem otevrene dvetemata ve dvou oknecha trochu sem to pomichal...mrknu se na ten FS...
jinaksmreagoval na rspevek od nekoho(uz nevim kdo), ze prej "ten fs ma displej matny, je t napsane v datasheetu....a tam sem nic nenasel...) nevim, tetz nechapu...bud sem mimo, nebo ten dotycny ten prispevek uz smazal...pac honemuzu nikde najit...nevadi.-.. :D

EDIT2:
tak sem se dival...esprimo by mel byt nastupce amila pro...konstrukcni nedostatky ted nezjistis, jak uz si psal-nova rada. takze nezbyva nez mrknout se nekde do prodejny, zkusit viko, panty, jak drzi ve zkrutu, ideal nekam, kde ty ntb bezi porad jako vystavni kousky a mrknout na zahrivani...jinak vypada zatim vpohode...konkurenci by mu mohl byt naky asus F3 nebo toshiba a200-1GS s go7300

ja bych si ho osahal a kdyby na me udleal dobry dojem co se tyce materialu, tak bych ho asi vzal.
Naposledy upravil(a) alfah4ns dne 14 říj 2007 19:31, celkem upraveno 3 x.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro

merlinovic
občas něco napíše

Příspěvekod merlinovic » 14 říj 2007 19:03

no na toshibu sem se taky dival ;) ale ta vyjde dráž a ještě bych muse par stovek dat za ramky dival sem se teda na tu novou s HD2600 ;)

nevim no hledam nakou zlatou střední cestu nechcu kupovat nekvalitní acery ale zase se mi nechce utracet zbytečně za značku

Vojťas
píše často

Příspěvekod Vojťas » 14 říj 2007 20:42

To s tím smazaným příspěvkem jsem byl já :) Já jsem holt takovej vopatrnej, nebyl jsem si tím jistej. ale co, tady je ten datasheet: http://www.fujitsu-siemens.cz/wcms-data ... 545_cz.pdf
a na 2. stránce to je: Displej ... matný (volitelně lesklý).

alfah4ns
guru

Příspěvekod alfah4ns » 15 říj 2007 17:38

jj...uz t vidim taky...ale si mi dal....sem myslel ze sem nejak mimo...:D
kazdy velky byk byl jednou tele

Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro

Zpět na „Jaký vybrat notebook“