problém s internetom,Pavilion dv 6303eu,vista home basic
Presne stejny proble mam i ja !!! uz jsem myslel, ze jsem sam Jak rikate, jedu na netu, stahuju, brouzdam a proste nahodne se mi vypne net. Ve spravci sitovek mam status ZAKAZANO. Z niceho nic to proste Visty vypnou. Uz jsem myslel, ze to mam tim nastavenim spatneho rezimu napajeni sitovky, ale po zmene porad stejny problem. Nejlepsi na tom ale je, ze ta sitovka nejde znova POVOLIT ! vzdy se mi ten proces kousne, pomuze jen restart vist. Pekne to otravuje ... Net je snad nejdulezitejsi soucast kompu, tak nechapu ze by to Microsoft takhle zmrvil a podcenil ... skoda
presne a to je na tom najhoršie-dal som ho reklamovať a odpísali ma týmto:ZÁVADA SA NAPREJAVILA...ajznbonak píše:Presne stejny proble mam i ja !!! uz jsem myslel, ze jsem sam Jak rikate, jedu na netu, stahuju, brouzdam a proste nahodne se mi vypne net. Ve spravci sitovek mam status ZAKAZANO. Z niceho nic to proste Visty vypnou. Uz jsem myslel, ze to mam tim nastavenim spatneho rezimu napajeni sitovky, ale po zmene porad stejny problem. Nejlepsi na tom ale je, ze ta sitovka nejde znova POVOLIT ! vzdy se mi ten proces kousne, pomuze jen restart vist. Pekne to otravuje ... Net je snad nejdulezitejsi soucast kompu, tak nechapu ze by to Microsoft takhle zmrvil a podcenil ... skoda
sorry za vytiahnutie stareho topicu, ale mal som presne tento problem ako vy ze neslo pripojenie na net a pomohol len restart booku. Po tom ako mi v ramci reklamacie wifi vymenili komplet zakladnu dosku a tento problem sa odvtedy neprejavil takze podla mna to nebude softwarova chyba ale chyba hardware