-co ještě říkáte na tohle? Je ve slušné výbavě...
http://www.alza.cz/notebook-lenovo-3000-n100-d79494.htm[/quote]
Pořídili jsme dva kousky do firmy a jsme témeř spokojeni. To "téměř" znamená, že nejdou nezávisle zapínat a vypínat BT a WiFi, jen společně a výdrž na baterku není nijak oslnivá, ale pokud bude vesměs ležet na stole doma, v kanclu ... proč ne
Apple notebook (použitý? Ano-Ne???)
Zatím stále nic, ještě čekám na jednu nabídku...Vidím to dokonce měsíce nejpozději. O tom lenovu jsem četl pár problémů jako nízká hlasitost reproduktorů-skoro nepoužitelné na hudbu a filmy....Líbí se mi nejvíce nějaké to HP Compaq 6715s,6710s...Ovšem rád bych zkusil Intel, AMD Turion a Athlon jsem měl u těch předchozích strojů. Je Core Duo lepší???
Ja stojim pred koupi tohoto jablka:
* 2.4GHz Intel Core 2 Duo
* 2GB 667 DDR2 - 2x1GB SO-DIMMs
* 160GB Serial ATA Drive @ 5400 rpm
* SuperDrive 8x (DVD±R DL/DVD±RW/CD-RW)
* MacBook Pro 17-inch Widescreen Display
* Backlit Keyboard/Mac OS - U.S. English
* NVIDIA GeForce 8600M GT graphics with 256MB SDRAM
bude me stat 50000kc (v CR tato sestava stoji 82000) koupit se da na ebay.com ale jedina otazecka ktera mi zatim brani ke koupi je to zdali jej v pripade poruchy muzu raklamovat i v jine zemi nez jsem jej zakoupil! Poradite nekdo?
* 2.4GHz Intel Core 2 Duo
* 2GB 667 DDR2 - 2x1GB SO-DIMMs
* 160GB Serial ATA Drive @ 5400 rpm
* SuperDrive 8x (DVD±R DL/DVD±RW/CD-RW)
* MacBook Pro 17-inch Widescreen Display
* Backlit Keyboard/Mac OS - U.S. English
* NVIDIA GeForce 8600M GT graphics with 256MB SDRAM
bude me stat 50000kc (v CR tato sestava stoji 82000) koupit se da na ebay.com ale jedina otazecka ktera mi zatim brani ke koupi je to zdali jej v pripade poruchy muzu raklamovat i v jine zemi nez jsem jej zakoupil! Poradite nekdo?
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
reklamovat muzes, ale budes mit na notebook pouze jeden rok zaruky a zaruku muzes uplatnit celosvetove. Staci jen doklad o koupi a v kazdem autorizovanem servisnim centru Apple to prijmou.
(MacBook Pro - 2.33GHz/3GB DDR2/ATI X1600 256MB/120GB 5400rpm/DVD-RW slot-in/2,54kg/Mac OS X 10.5.1)
Think different.
Think different.