Chci se zeptat ... u HP se po prvnim spustenim ntbooku samovolne nainstalovaly Visty + vselijake programy od HP.
Vse fungovalo jak ma, s tim, ze vsechno bylo diky Vistam zpomaleno. Udelal jsem tedy to, ze jsem provedl format c: a nainstaloval XPcka, ktere mi behaji rekl bych skvele.
Zajima me vsak pripadna obnova Windows Vista. Kde jsou? Mam tu defaultne 3 oddily. C: (se systemem) D: (sktyty oddil RECOVERY) E: (OS_TOOLS)
Dokaze mi nekdo vysvetlit, kde je co a pripadne jakym zpusobem muzu obnovit Visty stejnym zpusobem jako pri prvnim spusteni?
Vyznam diskovych oddilu + obnova Vista
HP Recovery.
Ale ak si si nevyrobil recovery media, tak mas problem - pokial si v MBR nevies nastavit "press F11 to recover...", tu pomoze jedine 250Kc + postovne na www.hpinfo.cz
C
Ale ak si si nevyrobil recovery media, tak mas problem - pokial si v MBR nevies nastavit "press F11 to recover...", tu pomoze jedine 250Kc + postovne na www.hpinfo.cz
C
A co na tom CD za 250,- dostanu? Visty + ovladace pro HP?
Mimochodem zjistil jsem zajimavou vec ... na ten HP RECOVERY se zle dostat, pokud nejakym Partition Magic bo necim takovym nastavis jako bootovaci oddil ten s HP RECOVERY pak to nabootuje tam
Dotaz : co ten HP RECOVERY vlastne obsahuje? Instalacku Vist nebo image toho co sem tam po prvnim spustenim nainstaloval a nakonfiguroval?
Mimochodem zjistil jsem zajimavou vec ... na ten HP RECOVERY se zle dostat, pokud nejakym Partition Magic bo necim takovym nastavis jako bootovaci oddil ten s HP RECOVERY pak to nabootuje tam
Dotaz : co ten HP RECOVERY vlastne obsahuje? Instalacku Vist nebo image toho co sem tam po prvnim spustenim nainstaloval a nakonfiguroval?
-
- občas něco napíše
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“