Vyber mezi Asus x Sony 14''

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
muddy
občas něco napíše

Vyber mezi Asus x Sony 14''

Příspěvekod muddy » 21 říj 2007 11:25

Zdravím, vím,že takovýchto topiců je zde spousty a leckteré už zdejěím častým uživatelům lezou krkem. To jsem si ověřil když jsem prolézal toto forum.:)

Tak také bych se přidal do té sorty lidí, která tady chce poradit zda.
Za pár týdnů mě čeká koupě notebooku. Primárně určeného do školy.
Takže hlavně : psaní ( pohodlná klávesnice) hudba ( nejsem hifi guru,ale jako z kanálu to znít nemusí) , editace foto , internet, internet :o) a nějaké ty hry. ( Hlavně starší řekněme CS:S , UT99 atd..,ale v menší míře.

Proto jsem se dostal k problému zda vybrat book s integrovanou grafikou, či dedikovanou. Přes různé vybírání se dostali dva adepti :

Sony Vaio VGN-CR11S/W
Asus A8SC-AP123C \ či podbný model řady A8 \ klidně i s 1gb ram dalši ram by se dokoupily.

Můj hlavní dotaz spočívá v tom,který z těch dvou je vhodnější. a zda by X3100 utáhla CS:S, HL2, či Team Fortress 2 na nějakém solidním FPS.
aspoň kolem 30 - 40 stalých.
Předem díky za odpověďi.

gdak
píše často

Příspěvekod gdak » 21 říj 2007 12:25

Jestli chceš čistej výkon tak je jasná volba ten Asus(akorát má špatný panty, hřeje se a je hrozně plastovej a nic nevydrží).
Myslim že X3100 je na tom dneska už výkonově slušně takže to co si psal si na tom myslim zahraješ.
Sony je dobrá volba, tam asi chybu neuděláš.
A tady je ještě jeden kandidát na úrovni.
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=49186
Sony Vaio FE49vn, T5500, 1GB RAM, 120GB HDD, nVidia Go 7400

Zpět na „Jaký vybrat notebook“