R61i
No jak jsem psal: win menu/programy->ThinkVantage->ThinkVantage Fingerprint Software->Control center (v Hasta la Vista to snad bude stejně jak na XakruPráce), v tom control centru je vlevo dole odškrtávací tlačítko "Show this dialog on startup", nebo taky v settings->system settings na kartě "general" je "start control center on Windows startup".
Po nás potopa!
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
kukin: asi ano
Ještě mi dovol snad poslední otázku na věc, kterou jsem spozorovala, třeba to je normální ale já se s tím setkala poprvé.
Pokud je NTB v režimu spánku, vždy jej musím probudit stisknutím tlačítka, kterým normálně zapínám NTB. Je to normální?
Děkuji pěkně předem za odpověď a děkuji za tvůj čas, který jsi nad mými problémy strávil
Ještě mi dovol snad poslední otázku na věc, kterou jsem spozorovala, třeba to je normální ale já se s tím setkala poprvé.
Pokud je NTB v režimu spánku, vždy jej musím probudit stisknutím tlačítka, kterým normálně zapínám NTB. Je to normální?
Děkuji pěkně předem za odpověď a děkuji za tvůj čas, který jsi nad mými problémy strávil
z VIST na XP + záloha
Ahoj mám stejný notebook,dneska jsem se pokoušel přeinstal. Win Visty na XP a nešlo to Visty tedy vypálím na DVD jak bylo psáno (ani nevím zda tam mám Nero či něco podobného na vypalování).
XP jsem si objednal celkem 7ks a nevím co s tím.Myslel jsem si,že si to bude říkat o CD a ono nic:-( . Nevím kterým začít,může mi někdo napsat postup v bodech ,aspoň mne navést,nechce se mi to dávat do servisu IBM .Díky za jakoukoliv pomoc .
XP jsem si objednal celkem 7ks a nevím co s tím.Myslel jsem si,že si to bude říkat o CD a ono nic:-( . Nevím kterým začít,může mi někdo napsat postup v bodech ,aspoň mne navést,nechce se mi to dávat do servisu IBM .Díky za jakoukoliv pomoc .
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“