v uzivatelskem/servisnim manualu je popsano jak se modul do notebooku nainstaluje - pak uz tam zustane, takze nejdo o vkladani "v terenu" - ale treba i na poli bys to zmakl
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Rexy píše:to jack68
inspiron 1520 ma v nabidce moduly, ktere tvuj problem resi. nejsou zastrcene to vnejsiho slotu, ale primo umistene dovnitr. ja to nemam, tak neznam blizsi udaje.
misto pcmcia je v notebooku tzv. expresscard, do ktere daji zasunout napr tv-karty a podobne. vyber je ale zatim omezenejsi nez u pcmcia
jack68 píše:Doposud jsem mel latitude D830 i se sekundarni baterii.A to byla bomba dosla u zakaznika baterie.Vytahl jsem mechaniku a dal sekundarni.PRy neco ma podobneho i Latitude.Vostro sekundarni baterie nevede(tak tomu bych se chtel vyhnout)
jack68 píše:Pisete ze PCMCIA slot nema.To znamena ze v zadnem pripade nepujde nevyuzit pripojeni od nejakeho poskytovatele(O2,Tmobile)na cestachnebo jak se to prosim resi
Ghost píše:pojde ale treba kupit expresscard datovu kartu. napr. http://www.alza.cz/option-globetrotter- ... d77765.htm pripadne WWAN modul ale tie neviem ako su u nas supportovane.
jack68 píše:Chtel jsem se jeste zeptat.Pisete zde, ze redukce jdou problemove(predpokladam ze se hodne kazi)
jack68 píše:Nevite zda datova karta napr T-mobile lze nahradit necim jinym?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti