FL90 v2
Jeste vice nepotesujici zprava
Nazdar vseci co chcete pockat na sasi compal fl90 v.2, psal jsem na vbi.cz a odepsali mi obratem tuto zpravu
Tak uz mam jasno, abych necekal naivne ze se zacne vyrabet, pujdu asi do toho MSI.
Dobry den,
bohuzel vyrobce Compal oznamil, ze kvuli nedostatku WXGA+
displeju (1440x900) nebude mozne vyrabet a uvest na trh sasi
VBI Compal FL 90 v2.
Na trh uvede verzi FL90 v3, ktera bude mit ctecku otisku
prstu, 512MB VGA RAM a TPM Modul. Rozliseni bude ovsem
standardni - tedy 1280x800.
Sasi FL90 v3 bude dostupne za cca 2 tydny.
S pozdravem
VBI Team
Tak uz mam jasno, abych necekal naivne ze se zacne vyrabet, pujdu asi do toho MSI.
Re: Zklamani
stikka píše:Hmm, tak to je fakt v p****i, v2 jsem chtel prevazne kvuli lepsimu displeji, 1280x800 se mi ted uz zda malo, nevim jestli se zacnou vyrabet znova, nebo jestli prijde nejaky novy s takovym rozlisenim, ale cekat uz asi nebudu, chtel bych tohle MSIcko:
http://www.2day.cz/katalog/notebooky-a- ... tibtbez-os
Myslim ze to bude dobra volba, to ze je velky a tezky mi nevadi, jenom bych byl trochu zvedavy, jestli je MSI spolehliva znacka.
A inak celkom skok z 15,4 na 17 palcovy.. a maju tam chybu.. lebo pokial to je naozaj s procesorom T7300 tak tam maju chybu lebo FSB procesora je 800 Mhz.. a pokial tam je Mhz spravna tak procak je len T7250..
Co sa ti na tom zda malo??? Standardne sa montuju 1280x800
v principe ked si predstavis tak na 17 minitory doma sa pouzivali 1024x768 a toto mas vacsie rozlisenie na mensom displayi..
Podla mna je to uplne v pohode..Teda pokial nechces hravat hry na najvacsom moznom rozliseni..
Vela notebookov co som videl malo to rozlisenie a nic mi na nom nevadilo..
Myslim ze aj keby som mal 1680x1050 tak by som ho nepouzival lebo by to bolo vsetko strasne malinke..
A hlavne co si beres ten MSI tak ma sice vacsie rozlisenie ale aj vacsi display o dva place.. tak bacha na to..
v principe ked si predstavis tak na 17 minitory doma sa pouzivali 1024x768 a toto mas vacsie rozlisenie na mensom displayi..
Podla mna je to uplne v pohode..Teda pokial nechces hravat hry na najvacsom moznom rozliseni..
Vela notebookov co som videl malo to rozlisenie a nic mi na nom nevadilo..
Myslim ze aj keby som mal 1680x1050 tak by som ho nepouzival lebo by to bolo vsetko strasne malinke..
A hlavne co si beres ten MSI tak ma sice vacsie rozlisenie ale aj vacsi display o dva place.. tak bacha na to..
co sa tyka rozlisenia, tak som casto pracoval na "beznych" notebookoch s 1280x800 a potom s jednym Dellom ktory mal 1440x1080 (4:3) a bolo to neporovnatelne lepsie.. mne osobne sa velmi tazko pracuje na 1280x800 ked na desktope mam 1600x1200... ... tak a vysledna situacia je taka ze mam poriadne NERVYYY ze svoj FL90v2 nebudem mat :-! :-! :-!
a co sa tyka hier, tak to je vazne len komercna picovina, pretoze sucasne hry by kludne dokazali ist na slabsich procakoch ako su sucasne TOP. Cele je to o marketingu, aby si ludia na novsiu hru museli kupit novsi hardware.. .takze FUCK OFF, alebo skor LOL lebo sa radsej nebudem rozculovat..
a co sa tyka hier, tak to je vazne len komercna picovina, pretoze sucasne hry by kludne dokazali ist na slabsich procakoch ako su sucasne TOP. Cele je to o marketingu, aby si ludia na novsiu hru museli kupit novsi hardware.. .takze FUCK OFF, alebo skor LOL lebo sa radsej nebudem rozculovat..